Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan'ın yıllardır bilinmeyen gizli bir kasedi ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Seda Sayan’ın yıllardır bilinmeyen gizli bir kasedi ortaya çıktı!

Seda Sayan’ın yıllardır bilinmeyen gizli bir kasedi ortaya çıktı! Ünlü sanatçının yıllar öncesine ait kasedini görenler şaşkınlık yaşadı. Sayan’ın bugünkü hali ile hiç alakası yok. Hatta, neredeyse tanımak imkansız. Detaylar haberimizde…

Seda Sayan ameliyata alındı!

Seda Sayan’ın hiç bilinmeyen hali

Yıllardır müzik dünyasında Kadırgalı olarak nam salmış olan ünlü sanatçı Seda Sayan’ın Seda Sayan olmadan önceki gizli bir kasedi ortaya çıktı. Seda Sayan’ın, müzik kariyerinin henüz çok başındayken çıkardığı bu kaset, şimdiye kadar hiç duyulmamıştı. Seda Sayan’ın gerçek ismi olan Aysel Gülsaçar’ı Seda Sayan olarak değiştirmeden önceki çıkardığı kasedinde kullandığı isim, Aysel Gül olmuştu.

Seda Sayan kimdir?

Seda Sayan’ın ‘Yandı Pilav Tavası’ albümü

Aysel Gül ismi ile ‘Yandı Pilav Tavası’ isimli bir albüm çıkaran Seda Sayan’ın albüm kapağındaki resmi de şoke etti. Seda Sayan’ın o halinden eser kalmamış, ünlü sanatçı yıllar içinde adeta bambaşka biri haline gelmişti.

Seda Sayan’ın gizli kasedi

Seda Sayan’ın eski halinden eser yok

Seda Sayan, yıllar içinde birçok estetik operasyon yaptırmıştı. Bel ve kalça bölgelerinde biriken yağları iki defa aldırmış, gıdısını aldırdı, kaşlarını gerdirdi, üç defa da göğüslerini kaldırdı. Seda Sayan’ın bilinen operasyonu bunlar.

Seda Sayan’ın şimdiki hali

seda-sayan2

Ünlü sanatçı Seda Sayan’ın, Aysel Gül ya da Aysel Gülsaçar olduğu dönemlerden hiç eser kalmamış durumda. Adeta bambaşka biri oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler