Ana SayfaÜnlülerSerdar Ortaç baba mı oluyor?

İlgili Postlar

Serdar Ortaç baba mı oluyor?

Serdar Ortaç baba mı oluyor? Ünlü sanatçı Serdar Ortaç baba mı olacak? Chloe Loughnan hamile mi? Her fırsatta baba olmak istediğini ifade eden Serdar Ortaç, sonunda muradına eriyor mu? Detaylar haberimizde…

Serdar Ortaç hediye almıyor!

Serdar Ortaç ve Ümi,t Erdim, Sinan Akçıl’ın konuğu oldu

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç, Sinan Akçıl’ın sunumu ile TRT Müzik ekranlarında yaz sezonu kapsamında yayınlanan ‘Farklı Sahne Yaz’ programına konuk olarak katıldı. Önceki akşam Ortaköy’de Boğaz kenarına kurulan sahnede gerçekleşen programın diğer bir konuğu da Ümit Erdim oldu.

Serdar Ortaç kimdir?

Serdar Ortaç’a bebek diledi

Geçtiğimiz yıl eşi Seda Çınar ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Ses’in sayesinde baba olma mutluluğu yaşayan ünlü oyuncu Ümit Erdim, yıllardır baba olmayı arzulayan Serdar Ortaç için “İnşallah Serdar da bebek sahibi olur.” diyerek temennide bulundu.

Chloe Loughnan kimdir?

Yakın zamanda baba olacağım, görürsünüz bak

Serdar Ortaç, Ümit Erdim’in sözleri üzerine her fırsatta olduğu gibi “Hissediyorum yakın zamanda baba olacağım, görürsünüz bak.” diyerek baba olmayı çok istediğini dile getirdi.

Chloe Loughnan hamile mi?

Serdar Ortaç’ın sözlerinden baba olma zamanının çok yakın olduğu net bir şekilde anlaşılırken, eşi Chloe Loughnan’ın hamile olma ihtimali akla geldi. Acaba, Chloe Loughnan hamile mi?

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan’ın boşanma dedikoduları

Serdar Ortaç, geçtiğimiz aylarda eşi Chloe Loughnan ile boşanacakları yönünde haberler ile gündeme gelmişti. Hatta, Chloe’nin maddiyat yüzünden Ortaç’tan boşanmak istediği bile söylenmişti. Oraç, dedikoduların ardı arkası kesilmeyince “Eşim istese birçok adam bulabilecekken neden benimle beraber? Param için mi, param bitti. Yakışıklı olduğum için mi, ultra yakışıklı bir adam da değilim. Kadın demek ki seviyor. Benim onu sevdiğim kadar, onun da beni sevdiğini biliyorum ve bundan eminim. Eskiden çok yatırımım vardı. 10 katlı plazalarım vardı, evlerim vardı ama hepsini sattım. Şimdi tüm mal varlığım, eşimle oturduğum evim. Huzurlu bir evim var, eşimin bir arabası, benim bir arabam, bir de elamanların kullandığı vip bir aracım var.” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler