Ana SayfaÜnlülerGüzide Duran Türkiye'ye döndü: Ülkemi özlüyorum

İlgili Postlar

Güzide Duran Türkiye’ye döndü: Ülkemi özlüyorum

Güzide Duran Türkiye’ye döndü: Ülkemi özlüyorum. Eski manken Güzide Duran, Türkiye’ye geldi. Duran, ülkesini çok özlediğini ifade etmeden edemedi. Güzide Duran neden Türkiye’ye döndü? Detaylar haberimizde…

Güzide Duran, Podyumda Olmayı Özlüyorum!

Güzide Duran Türkiye’ye döndü

Bir dönem podyumların fırtınalar estiren ismi eski manken Güzide Duran, Türkiye’ye döndü. Mimar Adnan Aksoy ile evlendikten sonra eşinin işi nedeniyle Los Angeles’a yerleşen Güzide Duran, tatil için Türkiye’ye geldi. Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan Duran, karşısında habercileri görünce kısa bir şaşkınlık yaşadı.

Güzide Duran Kimdir?

Güzide Duran Türkiye’yi özledi

Ayaküstü habercilerin sorularını yanıtlayan Güzide Duran, Türkiye’ye tatil için geldiğini ifade ederek; “Yaz sonuna kadar burada kalacağım.” diye konuştu. Habercilerin “Türkiye’yi özlüyor musunuz?” sorusuna yanıt veren Duran; “Eşimin işlerinden dolayı orada yaşıyoruz ve oraya da alıştım ama tabii ki özlüyorum. Sonuçta insan doğup büyüdüğü yeri özlüyor.” dedi. “Sizi artık herhangi bir projede göremeyecek miyiz? Tamamen ev kadınımı oldunuz?” sorusuna ise; “Amerika’da tamamen ev ve çocuklarla ilgileniyorum ama ilerde neler olur bilemeyiz.” şeklinde yanıt verdi.

Güzide Duran, daha önce yaptığı bir açıklamada da “İstanbul’u, Türkiye’yi çok özlüyorum. İnsanın memleketi gibisi yok, gurbette yaşamak zor ama eşimin işi nedeni ile mecburuz.” diye konuşmuştu.

Güzide Duran ve Ayşe Hatun Önal davası

Güzide Duran, geçtiğimiz haftalarda objektiflere mahkemelik olduğu eski dostu Ayşe Hatun Önal ile ilgili şunları söylemişti: Ne kıskançlıkmış be kardeşim, bunlarla uğraşacağına git tedavi ol, ya çekmekten gebereceksin ya da beni kıskanmaktan. Hayır, anlamadığım bir de artık deşifre oldun bu cesaret nereden geliyor? Yazık sana be vallaha acıyorum artık. O salak gazeteci arkadaşlarına da ‘boşanacaklar’ diye haber yaptırıyorsun. Bir boşayamadın bizi. Sen git konserlerinle ilgili falan haber yaptır haber sana lazım bize değil.

Kariyerinin en parlak günlerini yaşayan Güzide Duran, 2008 yılında henüz 28 yaşındayken mimar Adnan Aksoy ile büyük bir aşk yaşamış ve evlenmişti. Eşinin işlerinden dolayı Los Angeles’e yerleşen Duran, mesleğini de bırakmıştı. Şimdi, Aksoy ile evliliğinden dünyaya gelen iki çocuğunu büyütüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler