Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan ameliyata alındı!

İlgili Postlar

Seda Sayan ameliyata alındı!

Ünlü şarkıcı Seda Sayan sevenlerini korkuttu. Kolunu kullanmakta sorun yaşayan Seda Sayan, ameliyata alındı. Seda Sayan’ın sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Seda Sayan’ın yemek yiyişi iştah kabarttı

Seda Sayan neden ameliyat oldu?

Seda Sayan, bir süre önce pilates yaparken kolundaki iki kas yırtılmıştı. Sayan, bu nedenle kolunda ağrı hissediyor, kolunu hareket ettirmekte zorluk çekiyordu.

Seda Sayan kimdir?

Seda Sayan ameliyat oldu

Ameliyat olmak için sunuculuğunu yaptığı televizyon programının sezon finali yapmasını bekleyen Seda Sayan, dün ameliyata alındı.

Seda Sayan’ın sağlık durumu nasıl?

Yırtılan kol kaslarından ameliyat olan ünlü şarkıcı Seda Sayan, sevenlerini korkuttu. Seda Sayan’ın ameliyatın ardından sağlık durumu merak edilmeye başlandı. Ünlü şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Seda Sayan, geçtiğimiz günlerde Başbakan Binali Yıldırım’a konuk olarak katıldığı programda yöneltilen soru ile gündeme gelmişti. Program sunucusu Başbakan’a rap şarkıcısı Ezhel’in şarkılarında uyuşturucuya özendirmekten tutuklanması konusunda “Seda Sayan, herkesin izlediği bir programda ‘Vururam Seni’ diye bir şarkı okuyor, bu insanları cinayete teşvik etmiyor da o çocuk şarkısının bazı yerlerinde belirli cümleler kullanınca uyuşturucuya mı teşvik ediyor? Sizce bunda özgür bırakılmamalı mı insanlar, bu konudaki fikrinizi alalım.” sorusunu sordu. Başbakan Binali Yıldırım, soruya konu hakkında çok detaylı bilgiye sahip olmadığını ifade ederek “Söylediklerinizi veri kabul ederek konuşacak olursak ve yaptığınız karşılaştırmayı da dikkate alırsak Ezhel’e yapılan Seda Sayan’a da yapılması gerekir. Orada bir işlem yapılmıyor burada yapılıyorsa bu da bir çifte standarttır. İnsanlar suç işlemedikten sonra ceza almamalı, cezalandırılmamalı. Uyuşturucuyla mücadele hepimizin hassasiyeti, büyük bir tehdit. Maalesef bu da dış kaynaklı bir tehdit. Sistematik şekilde Avrupa, içine düştüğü bu belaya Türk gençlerinin de düşmesini istiyor. Bunun için çalışan özel kuruluşlar var. Türkiye’de uyuşturucunun yaygınlaşması için büyük bütçeler ayırıyorlar ve çok çok ucuza, maliyetinin onda birine sentetik uyuşturucuları bir şekilde iletiyorlar ülkeye, gençlerimizi zehirlemek için. Bağımlılıkla ilgili hassasiyetimiz hat safhada.” şeklinde yanıt verdi. Rap şarkıcısı Ezhel ise, tutuklanarak gönderildiği cezaevinden geçtiğimiz günlerde tahliye edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler