Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli, sevgilisi Cem Yılmaz'ın oğlu Kemal ile tanıştı!

İlgili Postlar

Defne Samyeli, sevgilisi Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal ile tanıştı!

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz aşkı boyut atladı. Samyeli, sevgilisi Cem Yılmaz’ın Ahu Yağtu ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Kemal ile tanıştı. Ünlü çift, evlilik yolunda mı ilerliyor? Detaylar haberimizde…

Cem Yılmaz’dan Defne Samyeli’ne 10 milyon TL’lik hediye

Defne Samyeli, Kemal ile tanıştı

İlk başlarda inkar üstüne inkar yaptıkları aşk haberlerinin ardından şimdilerde aşklarını doya doya yaşayan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Defne Samyeli, Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal ile tanıştı.

Cem Yılmaz kimdir?

Annesi getirdi

Ahu Yağtu, oğlu Kemal ile çıktığı Londra tatili dönüşünde oğlunu babası ile görüştürmek için Yılmaz’ın Levent’te bulunan ofisine götürdü. Yağtu, Kemal’i bıraktıktan sonra ofisten ayrıldı.

Defne Samyeli kimdir?

Aracına kadar eşlik etti

Ahur Yağtu’nun ofisten ayrılmasından iki saat kadar sonra ofise Defne Samyeli geldi. Samyeli, Cem Yılmaz’ın oğlu Kemal ile tanıştı. Ofiste yaklaşık olarak bir saat kalan Defne Samyeli, sevgilisi Cem Yılmaz tarafından aracına kadar uğurlandı.

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz, geçtiğimiz haftalarda aşk yaşadıkları yönünde çıkan haberleri kesin bir dille yalanlamıştı. Sosyal medya hesaplarından açıklamalar yayınlamış, aşk iddialarını kesin bir dille yalanlamıştı. Cem Yılmaz “Sevenlerime duyuru: Magazin adı altında kendi gibi olmayanları dil ve davranışları ile taciz edip ahlakçılık oynanmasından hiç hoşlanmıyorum. İnsanları olduğundan farklı göstererek bir ayıplarını örttüklerini sanıyorlar, halbuki kişi neyse odur. Başarılar.” derken, Defne Samyeli ise; “Çocuk yaşta seçtiğim meslek dolayısıyla yıllardır göz önündeyim, magazin basınının merak ve ilgisini elbette anlıyorum. Ne var ki, yetişkin ve bekar bir kadın olarak hangi arkadaşımla ne şartlarda görüşüp, ne yaşadığım konusunda hiç kimseye bir açıklama yapmak, kimseden onay veya izin almak gibi bir mecburiyetim olmadığını hatırlatmak isterim. İşini sağduyuyla yapan basın mensubu arkadaşlarımı tenzih ederek, hepsini aramızdaki saygılı mesafeyi her zaman yaptığımız gibi sevgi ve empatiyle korumaya davet ediyorum. Hayali morluklar üzerinden senaryo üretenleri ise bir kadın ve anne olarak vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.duyuru: Magazin adı altında kendi gibi olmayanları dil ve davranışları ile taciz edip ahlakçılık oynanmasından hiç hoşlanmıyorum. İnsanları olduğundan farklı göstererek bir ayıplarını örttüklerini sanıyorlar, halbuki kişi neyse odur. Başarılar.” demişti. Ancak, çok geçmeden birlikte görüntülendiler ve inkar ettikleri aşk ortaya çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler