Ana SayfaKültür ve SanatZülfü Livaneli İsyan Etti: Hem adaletsiz hem de merhametsiz olduk!

İlgili Postlar

Zülfü Livaneli İsyan Etti: Hem adaletsiz hem de merhametsiz olduk!

Özgün müziğin başarılı sanatçılarından Zülfü Livaneli isyan etti! Son günlerde haber gündemini bir hayli meşgul eden hayvan istismarlarına ve yaşanan diğer adaletsizliklere karşı tepkisini sosyal medya hesabından paylaşan ünlü müzisyen, sadece hayvanlara karşı değil çocuklar ve kadınların yaşadığı istismarlara karşı da mesaj verdi.

Zülfü Livaneli Kimdir?

Son zamanlarda, sıkça haber gündeminde yer alan çocuklar ve kadınların uğradığı istismarlara, son günlerde arka arkaya yaşanan hayvan istismarları da eklendi. Geçtiğimiz hafta, Sakarya’da patileri ve kuyruğu kesilmiş vaziyette bulunan köpeğin ardından, cinsel istismara uğrayan diğer hayvanlarında eklenmesi üzerine; ayrıca bu kez de Bursa’da, patileri kesilmiş bir kedinin dün ölü bulunması, yine yürek burktu. Yaşanan bu vahşetlere hem vatandaşlar hem de ünlüler büyük tepki göstererek, duygularını sosyal medyadan paylaşmaya devam ediyorlar.

Simge Sağın şarkılarını küçük yavru köpek için söyledi

Dün ise Bursa-Yıldırım’da patileri kesilmiş vaziyette bir kedinin ölü bulunması, artık bardağı taşıran son damla oldu. Yapılan bu caniliklere ve tüm adaletsizliklere tepki gösteren Zülfü Livaneli, Twitter hesabından sesini duyurdu.

“…Eskiden merhametli bir ülkeydik…”

Sanatçı Livaneli, yaptığı paylaşımında “Çocuklar, kadınlar, kediler, köpekçikler tehlikede. Eskiden adaletsiz ama merhametli bir ülkeydik, şimdi hem adaletsiz hem merhametsiz olduk. (Z.L.)” şeklinde duygularını ifade etti.

İşte, o paylaşım

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler