Ana SayfaÜnlülerZeynep Alkan daha fazla dayanamadı, silikon taktırdı! İşte Zeynep Alkan'ın yeni silikonları...

İlgili Postlar

Zeynep Alkan daha fazla dayanamadı, silikon taktırdı! İşte Zeynep Alkan’ın yeni silikonları…

Zeynep Alkan’dan yine çok konuşulacak hareket! Hamdi Alkan’ın kızı Zeynep Alkan, yapılan eleştirilere daha fazla dayanamadı ve göğüslerine silikon taktırdı. İşte Zeynep Alkan ve yeni silikonları…

Zeynep Alkan Tatil Sezonunu Açtı…

Zeynep Alkan’dan çok konuşulacak hareket

Hamdi Alkan ve eski eşi Canan Hoşgör’ün kızları Zeynep Alkan, sık sık sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettiriyor. Özellikle geçtiğimiz aylarda kendi cep telefonu ile çektiği dans videosu fazla erotik bulunmuş ve günlerce konuşulmuş, eleştirilere maruz kalmıştı. Zeynep Alkan, her yaptığı ile olduğu gibi yine çok konuşulacak bir şey yaptı.

Zeynep Alkan kimdir?

Zeynep Alkan’ın göğüsleri olay olmuştu

Zeynep Alkan, sosyal medyada göğüslerinin küçük olduğu şeklinde eleştiriler alıyordu. Hatta, bir takipçisi “Babamın göğüsleri seninkinden büyük.” yorumunu yazmıştı. Alkan, bu yoruma “Ben zaten bunu biliyorum. Sen söyleyince değişmiyor.” diye karşılık vermişti. Zeynep Alkan baktı ki eleştirilerin ardı arkası kesilmiyor, sonunda harekete geçti ve bu konuyu kökten çözecek bir girişim yaptı.

Zeynep Alkan silikon taktırdı

Zeynep Alkan, göğüslerine silikon taktırdı. Alkan, şimdi de seksi görünümü ile sosyal medyayı kasıp kavuruyor.

İşte Zeynep Alkan’ın silikonlu hali

Özür dilerim baba, beni evlatlıktan reddetme

Zeynep Alkan, geçtiğimiz aylarda yayınladığı video hakkında yapılan “Zeynep Alkan babasının utandırdı” şeklindeki haberlerin ardından yeni bir video yayınlayarak açıklama yapmıştı. Alkan, videoda “Özür dilerim baba ne olur beni evlatlıktan reddetme. Ne kadar şaşırtıcı yine tüm haber siteleri mini şortuyla dans ederek babasını utandırdı yazıyorlar ne yapalım? Beni çok seviyor magazin ne yapacağız? Eğer o videoyu alıyorsanız bu videoyu da alın lütfen tatlı magazin siteleri ben o video ile babamı utandırmak ya da bacaklarımı sergilemek için çekmedim tamamen sıkılmıştım enerjim vardı ve dans ettim milleti güldürmek için ve iyi hissettiğim için paylaşım yaptım ama siz haber siteleri milleti manipüle etmek için var olan siteler olduğunuz için ben hiçbir şey demiyorum artık saldım yani haber olacağını düşünmedim ama nasıl düşünmem uğraşmayın ya yeter! şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Zeynep Alkan, ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan’ın, ünlü oyuncu Canan Hoşgüder ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler