Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz'dan Defne Samyeli'ne 10 milyon TL’lik hediye

İlgili Postlar

Cem Yılmaz’dan Defne Samyeli’ne 10 milyon TL’lik hediye

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Defne Samyeli’ye jest yapmak için 10 milyon TL ödediği iddia edildi. Defne Samyeli’ye Cem Yılmaz’dan Büyük Jest. Detaylar haberimizde…

Defne Samyeli ile aşk yaşayan Cem Yılmaz’dan bomba açıklama

Cem Yılmaz’dan Büyük Jest

Son günlerde yaşadığı aşkla gündemde olan Cem Yılmaz’ın Defne Samyeli’ye büyük bir jest yaptığı iddia edildi. Çeşme’de sahne alacağı öğrenilen sevgilisi Defne Samyeli için  pahalı bir ev aldığı gündeme bomba gibi düştü. Ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın yeni aşk yuvası için tam 10 milyon TL harcadığı kulislerde konuşuluyor.

Cem Yılmaz İle Defne Samyeli Tatil Sezonunu Açtı!

Cem Yılmaz’ın henüz iki ay kadar bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Defne Samyeli’ye yaptığı jestlerin ardı arkası kesilmiyor. Cem Yılmaz’ın Defne Samyeli’ye yaptığı ilk jest Defne Samyeli’nin kızı Deren Talu’yu kendisinin yapımcılığını üstlendiği bir sinema projesinde yer vereceğini söyledi.

Defne Samyeli kimdir?

Cem Yılmaz, tatil yaptığı biricik aşkı Samyeli’yle birlikte Samatya isimli 9 milyon TL’lik teknesiyle  İzmir sahillerinden mavi tura çıktı.

Kulislerde yer alan iddiaların odağındaki 10 milyon TL’lik büyük hediyenin İzmir Hacımemiş’ten aldığı ev olduğu konuşuluyor. Cem Yılmaz’ın sevgilisinin yaz boyu çalışacağı İzmir’de kalması ve rahat zaman geçirmesi için aldığı konuşuluyor.

Ünlü çift birlikte çıktıkları aşk dolu mavi turu tamamladıktan sonraki günlerde yaz aylarını yeni aşk yuvalarında geçirecek. Cem Yılmaz ve Defne Samyeli çiftinin yaz aylarında yaşayacaklarını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Cem Yılmaz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler