Ana SayfaÜnlülerDefne Samyeli ile aşk yaşayan Cem Yılmaz'dan bomba açıklama: Boşanıyoruz!

İlgili Postlar

Defne Samyeli ile aşk yaşayan Cem Yılmaz’dan bomba açıklama: Boşanıyoruz!

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz aşkı tam gaz devam ederken, ünlü şovmen bombayı patlattı. Evlilik sorularına yanıt veren Yılmaz, yaptığı açıklama ile şaşkınlık yarattı: Boşanıyoruz! Detaylar haberimizde…

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin Tatil Durağı Belli Oldu

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli’nin baş başa yemek kaçamağı

Ünlü şovmen Cem Yılmaz, bir süredir sunucu, oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli ile aşk yaşıyor. Başlarda aşk yaşadıklarını kesin bir dille inkar eden Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, artık aşklarını gizlemiyor.

Cem Yılmaz kimdir?

Cem Yılmaz: Boşanıyoruz!

Cem Yılmaz ve Defne Sayeli çifti, önceki akşam Etiler’de birlikte görüntülendi. Bir restoranda baş başa yemek yiyen ünlü çift, çıkışta basın mensuplarının objektifine yakalandı. Muhabirlerin “Evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna yanıt veren Cem Yılmaz, “Bombayı patlatıyorum, boşanıyoruz!” şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Defne Samyeli kimdir?

İnkar etmişlerdi

Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, bir süredir aşk yaşıyor. İlk başlarda Defne Samyeli’nin Cem Yılmaz’ın evine sabahladığının ortaya çıkmasına rağmen, ilişkilerini gizlemişlerdi. Hatta, sosyal medya hesaplarından aşk haberlerini yalanlayan açıklamalar yapmışlardı. İşte o açıklamalar:

Cem Yılmaz: Sevenlerime duyuru: Magazin adı altında kendi gibi olmayanları dil ve davranışları ile taciz edip ahlakçılık oynanmasından hiç hoşlanmıyorum. İnsanları olduğundan farklı göstererek bir ayıplarını örttüklerini sanıyorlar, halbuki kişi neyse odur. Başarılar.

Defne Samyeli: Çocuk yaşta seçtiğim meslek dolayısıyla yıllardır göz önündeyim, magazin basınının merak ve ilgisini elbette anlıyorum. Ne var ki, yetişkin ve bekar bir kadın olarak hangi arkadaşımla ne şartlarda görüşüp, ne yaşadığım konusunda hiç kimseye bir açıklama yapmak, kimseden onay veya izin almak gibi bir mecburiyetim olmadığını hatırlatmak isterim. İşini sağduyuyla yapan basın mensubu arkadaşlarımı tenzih ederek, hepsini aramızdaki saygılı mesafeyi her zaman yaptığımız gibi sevgi ve empatiyle korumaya davet ediyorum. Hayali morluklar üzerinden senaryo üretenleri ise bir kadın ve anne olarak vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.duyuru: Magazin adı altında kendi gibi olmayanları dil ve davranışları ile taciz edip ahlakçılık oynanmasından hiç hoşlanmıyorum. İnsanları olduğundan farklı göstererek bir ayıplarını örttüklerini sanıyorlar, halbuki kişi neyse odur. Başarılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler