Ana SayfaÜnlülerUyuşturucuya özendirdiği iddiasıyla tutuklanan rapçi Ezhel davasında flaş gelişme!

İlgili Postlar

Uyuşturucuya özendirdiği iddiasıyla tutuklanan rapçi Ezhel davasında flaş gelişme!

Uyuşturucu kullanımına özendirdiği suçlaması ile geçtiğimiz günlerde tutuklanan ve cezaevine gönderilen Ezhel davasında flaş gelişme. Ünlü rapçinin cezası kesinleşti mi? Detaylar haberimizde…

Uyuşturucuya özendirmekten tutuklanan rapçi Ezhel, cezaevinden mektup yazdı!

Rapçi Ezhel’in cezası belli oldu mu?

Rap dünyasının sevilen isimlerinden Ezhel ismini kullanan Sercan İpekçioğlu hakkında, geçtiğimiz günlerde “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme” suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis istemi ile dava açılmıştı. Tutuklanarak cezaevine gönderilen Ezhel’in cezası belli oldu mu?

Ezhel kimdir?

İhbar edildi

23 Mayıs günü tutuklanarak cezaevine gönderilen Ezhel hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Anadolu Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede; 23 Mayıs 2018 tarihi öncesinde BİMER üzerinden yapılan suç ihbarında rapçi Ezhel’in YouTube üzerinden yayınladığı paylaşımlarında uyuşturucu madde kullanımını özendiren yayınlar yapıldığı şeklinde ihbarda bulunulduğu belirtildi.

İddiaları kabul etmedi

Şüpheli Ezhel yani Sercan İpekçioğlu’nun Instagram üzerinden yaptığı paylaşımında da uyuşturucu maddelerden hint keneviri ile çekilmiş fotoğrafının bulunduğu belirtildi. Başka bir paylaşımda ise ‘Esrarın da etkisiyle ışık daha parlak çekilir nefesler’ dediği belirtildi. Şüpheli Ezhel’in  ifadesinde; paylaşımlardaki amacının uyuşturucu madde kullanımını özendirmek olmadığını, müzisyen olduğu için şarkı sözü yazdığını ve suçlamaları kabul etmediğini beyan ettiği öğrenildi.

Yargılanması başlıyor

İddianamede, şüpheli Sercan İpekçioğlu’nun “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme” suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis ve bin günden on bin güne kadar adli para cezası ile cezalandırılması istendiği öğrenildi. İddianamenin, gönderildiği 44’üncü Asliye Ceza Mahkemesi tarafınca kabul edildiği ve Ezhel’in yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacağı öğrenildi.

Rapçi Ezhel’in cezaevinden gönderdiği mektup

Rap dünyasının destek olduğu Ezhel, geçtiğimiz günlerde tutuklu bulunduğu cezaevinden mejtup göndermiş ve mektubunda ailesine, dostlarına ve sevenlerine sağlının iyi olduğunu, bulunduğu cezaevinde de kendisini dinleyenlerden destek gördüğünü aktaran Ezhel, çok ilginç bir koğuşta bulunduğunu ifade ederk “İnşaat işçisi de var Amerika mühendislik bitirmiş insan da. Varoş hikayeleri ve entelektüel tartışmalar bir arada. Nedendir bilmiyorum, mahpusluktan mı, duyduğum her şiir, dinlediğim her türkü bugüne kadar duyduğum en güzelleriymiş gibi geliyor.” dedi. Kendisini şikayet eden kişiye de seslenen Ezhel, “Ben size ne yaptım. Kendimi geçtim, sizi bir anayı ağlatmanın vicdanıyla baş başa bırakıyorum.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler