Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki'den kariyeri hakkında flaş karar: Artık söylemeyeceğim!

İlgili Postlar

Deniz Seki’den kariyeri hakkında flaş karar: Artık söylemeyeceğim!

Geçtiğimiz günlerde detone olduğu eleştirileri ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Deniz Seki, kariyeri hakkında flaş bir karar aldı. Seki, eleştirilerin ardından açıklama yaparak aldığı yeni kararını açıkladı. Detaylar haberimizde…

Deniz Seki, “Hakkım zehir zıkkım olsun” diyen eski nişanlısına yanıt verdi!

Deniz Seki’den flaş karar

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, geçtiğimiz günlerde tatil için Bodrum’a gitmişti. Burada eğlenmek için gittiği bir mekanda eline mikrofonu alıp şarkı söyledi. Bir anda detone olan Deniz Seki’nin videosu hızla sosyal medyada yayıldı. Deniz Seki, detone olduğu videosu ile sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı.

Deniz Seki kimdir?

Deniz Seki’Den detone açıklaması

Detone olması ile sosyal medyada eleştirilen Deniz Seki, sonunda sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından konu hakkında bir açıklama yayınladı. Açıklamasında kariyeri hakkında aldığı çarpıcı bir kararı da açıklayan Seki, paylaşımında “Ben şarkı söylemeye aşık bir kadınım. Canlı tek bir performansı olmayan insanlara inat, her zaman her yerde içimden geldiği gibi canlı şarkımı söylerim. Beni sahnemde dinleyen, bilen bilir. Bir iki habere kulak asmayın lütfen. Her zaman şarkı söylemeye devam edeceğim ancak üzülerek söylüyorum ki kendi sahnem hariç bir daha hiç bir yerde şarkı söylememeye karar verdim. Kötü niyetli insanlara buradan duyurulur.” ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Bodrum tatilinde eğlenmeye gittiği mekanda eline mikrofonu alıp şarkı söylediğine pişman oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler