Ana SayfaÜnlülerHande Erçel'in oyunculuğu Londra'da başarısız oldu! Sonunda kararını verdi.

İlgili Postlar

Hande Erçel’in oyunculuğu Londra’da başarısız oldu! Sonunda kararını verdi.

İleri düzey oyunculuk eğitimi almak için London Film Academy’ye başvuran ünlü oyuncu Hande Erçel, başarısız oldu. Üç defa elemelere katılan Erçel, sonunda kararını verdi. İşte detaylar…

Hande Erçel’den makyajsız fotoğraf!

Hande Erçel’e Londra şoku

Güzelliği ile dikkat çeken genç yetenek Hande Erçel, son zamanlarda rol aldığı dizilerde sergilediği oyunculuk performansı ile eleştirilere maruz aklıyordu. Erçel, Londra’da da başarısız oldu.

Hande Erçel kimdir?

Elemeleri geçemedi

Hande Erçel, dünyaca ünlü London Film Academy’deki (Londra Film Akademisi) profesyonel oyunculara yönelik yoğun eğitim programına katılmak istedi. Ancak, eğitim öncesinde yapılan elemeleri geçmeyi başaramadı.

Üç defa girdi, geçemedi

Türk oyunculardan Belçim Bilgin’in de eğitim aldığı Film Academy’deki (Londra Film Akademisi) profesyonel sınıflara girmek için mücadele eden Hande Erçel, üç defa seçmelere katıldı. Ancak, üçünde de elemeleri geçmeyi başaramadı.

Sonunda başka kursa katıldı

Seçmeleri geçmeyi başaramayan Hande Erçel, mecburen okuldaki üç aylık başka bir kursa katıldı. Erçel’in, diğerine göre başlangıç seviyesinde eğitimin verilen kursa, aylık 7 bin 500 pound yani yaklaşık 46 bin 500 lira ödediği ortaya çıktı.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç aşkı tam gaz devam ediyor

Ünlü oyuncu Hande Erçel, şu sıralar ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile aşk yaşıyor. İlk başlarda ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Hande Erçel ve Murat Dalkılıç, şimdilerde aşklarını dosta düşmana inat doyasıya yaşamayı tercih ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler