Ana SayfaÜnlülerGözaltına alındığı duyurulan Haluk Levent'in başına gelenler!

İlgili Postlar

Gözaltına alındığı duyurulan Haluk Levent’in başına gelenler!

Gözaltına alındığın haberleri ile sevenlerini üzen Haluk Levent, sonunda açıklama yaptı. Levent’in başına gelenler ünlü şarkıcıyı şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Son dakika: Şarkıcı Haluk Levent Gözaltına Alındı!

Haluk Levent gözaltına mı alındı?

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, iki gün önce gözaltına alındığı haberleri ile gündeme gelmişti. Sevenleri, ünlü şarkıcı i.in endişelenmişti. Haluk Levent’in “resmi belgede sahtecilik” suçundan arandığı ve Ankara’da gözaltına alındığı iddia edilmişti.

Haluk Levent Kimdir?

Niye bu kadar acımasızsınız?

Gözaltına alındığı ve serbest bırakıldığı iddiaları ile gündeme gelen Haluk Levent, iddiaların ayyuka çıkmasının ardından bir açıklama yaparak durumu anlattı. Haluk Levent, açıklamasında “Arkadaşlar eski günler yok artık. Artık sosyal medya var. Artık tutuklandı vs yok!!! 12 yıl önce bir evrakta benim imzam var mı yok mu diye soruldu. 12 yıl önce!! Yok dedim çıktım.. Savcı ile işim 2.5 dakika sürdü.. Hiç bir sorunum yok.. Haber siteleri haberi yaptığında savcılıkta değildim. 2 saat 40 dakika önce çıkmıştım.. Ve benim dışarıda olduğum bilindiği halde ‘gözaltına alındı’ haberi yapıldı.. Adliye giriş çıkış dakikam belli.. Niye bu kadar acımasızsınız?” şeklinde ifadeler kullandı.

Haluk Levent sonunda isyan etti

Müzik dünyasının güçlü seslerinden ünlü şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz günlerde “resmi belgede sahtecilik” suçundan arandığı ve Ankara’da gözaltına alındığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Haluk Levent, sonunda sessizliğini bozdu ve iddialar karşısında adeta isyan etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler