Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen-Erhan Çelik davasında flaş gelişme: Gülben Ergen ifade verdi!

İlgili Postlar

Gülben Ergen-Erhan Çelik davasında flaş gelişme: Gülben Ergen ifade verdi!

Gülben Ergen ve eski eşi Erhan Çelik arasındaki davada flaş gelişme! Gülben Ergen, eski eşi Erhan Çelik hakkında 1 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemi ile açılan davada ifade verdi. Gülben Ergen – Erhan çelik davasında neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

Evlenmek üzere olan Gülben Ergen yüzüğünü çıkardı! Burak Törer ile ayrıldı mı?

Gülben Ergen ve Erhan Çelik davasında yeni gelişme

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, eski eşi ünlü sunucu Erhan Çelik’ın, kendisinin oturduğu sitenin otoparkına girerek aracını çizdiği iddiasıyla ‘konut dokunulmazlığı, mala zarar verme’ iddiasıyla 1 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemi ile 1 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada yeni gelişme yaşadı.

Gülben Ergen kimdir?

Duruşma görüldü

Gülben Ergen ve Erhan Çelik arasında geçen dava, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü. Gizli olarak görülen duruşmaya, Gülben Ergen avukatı Altın Mimir ile katılırken, sanık olarak yargılanan Erhan Çelik’i ise avukatları temsil etti.

Erhan Çelik kimdir?

Mahkemeden ne karar çıktı?

Duruşmada; Gülben Ergen’in şoförü ve sitenin güvenlik görevlileri tanık olarak dinlendi. Ayrıca, güvenlik kameralarının incelendiği, bilirkişi raporunun da mahkemeye geldiği belirtildi. Duruşma, karar için ileri bir tarihe ertelendi.

Affetmek Allah’a mahsus

Gülben Ergen, duruşma çıkışında basın mensuplarına “Hukuk çok güzel cevaplar veriyor, ben konuşmayacağım.” derken, ”Erhan Çelik, pişman olduğunu söylerse affeder misiniz?” sorusuna ise, “Affetmek Allah’a mahsus.” şeklinde yanıt verdi.

İddianamede neler yer aldı?

Gülben Ergen ve Erhan Çelik davasındaki iddianamede; Erhan Çelik’in şikayetçi Gülben Ergen’in oturduğu sitenin garaj kısmına izinsiz olarak girdiği, bir süre bekledikten sonra burada bulunan aracın kaportasını çizmek suretiyle zarar verildiğine yer verildiği iddia edildi.

Aracını çizdiği iddiasıyla mahkemeye başvurdu

Gülben Ergen, eski eşi Erhan Çelik’in sitesinin otoparkına girerek aracını çizdiğini iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Şarkıcı Gülben Ergen, eski eşi ünlü sunucu Erhan Çelik ile boşandıktan sonra kalbinin kapılarını kapatmıştı. Geçtiğimiz aylarda Burak Törer ile yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen ve Burak Törer çifti, evlilik yolunda hızla ilerliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler