Ana SayfaÜnlülerCem Yılmaz ile Defne Samyeli'nin Tatil Durağı Belli Oldu

İlgili Postlar

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin Tatil Durağı Belli Oldu

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin bu tatilde nereye gideceği belli oldu. İşte çiçeği burnunda çiftin tatil planı.

Uzun zamandan beri haklarında çıkan aşk iddialarına yanıt vermeyen ve gizli bir şekilde aşklarını yaşayan Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin çifti, sonunda aşkını itiraf etti. Yaptıkları açıklamalar ile birlikte ilişkiye başladıklarını duyuran çiftin şimdi ise yaz tatil planı öğrenildi.

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli mavi tura çıkıyor!

Yıllar sonra yeniden İzmir’de

Bu yaz itibari ile stund-up gösterilerine başlayacak olan Cem Yılmaz, ilk defa sahneye çıktığı İzmir’de yeniden sevenleriyle buluşacak. Bu durum Cem Yılmaz’ın İzmir’e vefası olarak da değerlendirilirken, daha önce yapılan açıklamada İzmir’de programın başlayacağı belirtilmişti. Oyuncu 1 ay boyunca İzmir’de kalacağını da net bir şekilde ifade etmişti.

Yeni paylaşım var

Bu haberler gündemde yer alırken Cem Yılmaz bir paylaşım daha yaptı. İzmir’de gerçekleştireceği gösterinin adını bulduğunu söyleyen komedyen paylaştığı fotoğrafının altına, ‘Diamond Elit Platinum Plus’ yeni gösterimin adını buldum” yazdı.

Defne Samyeli ile birlikte olacak

Cem Yılmaz’ın İzmir kararın arkasında ilginç bir detay da ortaya çıktı. Gelen bilgilere göre Defne Samyeli yaz boyunca Çeşme’de sahneye çıkacak. Cem Yılmaz’ın haftalar öncesinde böylesine bir plan yapması, çiftin çok daha uzun süreden beri birlikte olabileceğini düşündürdü.

Yaz boyunca iki ismin Çeşme ve İzmir bölgesinde tatil yapacağı da bu yeni gelişmeler ile birlikte kesinleşmiş oldu.

Cem Yılmaz kimdir?

Defne Samyeli kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler