Ana SayfaÜnlülerDemet Evgar oyunculukta tüm imajını yıktı!

İlgili Postlar

Demet Evgar oyunculukta tüm imajını yıktı!

Star TV’de yeni bir dizi projesine başlayan Demet Evgar, bugüne kadarki oyunculuk alanında yarattığı imajını baştan yazdı.

Daha önce yer aldığı dizi ve sinema filmlerinden çok farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkan Demet Evgar, Star TV’de yayınlanan Avlu dizisi ile birlikte oyunculukta çok farklı bir yönünü ortaya çıkardı. Bugüne kadar daha çok komedi projelerinde yer alan Demet Evgar, izleyicinin gözünde de farklı bir imaj oluşturmuştu. Dram ağırlıklı yeni dizisinde ise zor rolün üstesinden hakkıyla gelen oyuncu, imajını yeniden yazdı.

“Demet Evgar ile öpüşürken…”

Cenaze sahnesi etkiledi

Dizide geçtiğimiz haftalarda ekrana n getirilen Ecem’in cenaze sahnesinde Demet Evgar’ın sergilemiş olduğu performans tüm izleyenleri derinden etkiledi. Komedi sonrasında bir dram performansıyla da izleyenlerin beğenisini toplayan Demet Evgar’a sektörün öncü isimleri de kayıtsız kalamadı.

Oyuncunun performansı hakkında değerlendirme yapan isimlerden birisi olan Habertürk Gazetesi’nden Mustafa Doğan oyuncu hakkında; “Filmografisinde farklı işler de var ama Demet Evgar ismi “komik kadın” olarak yer ediyor(du) zihnimizde. Kumaşının komediye daha yatkın olduğu algısı vardı hep. Vardı diyorum, zira ‘Avlu’nun son bölümündeki sahneyle algı falan bırakmadı, “Her rolün kadınıyım” dedi. Mustafa Doğan ilgili sahne için aynı zamanda tarihe geçecek bir sahne tanımını kullandı.

Oyuncu uzun zamandan beri dizide sergilediği performans ile ilgi odağı olurken ilk günden bu yana bu konuda herhangi bir açıklama yapmayarak sesiz kalmayı tercih etti.

Demet Evgar kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler