Ana SayfaÜnlülerEmre Karayel'den Demet Evgar açıklaması: Demet'le öpüşürken kalbime stent taktırdım!

İlgili Postlar

Emre Karayel’den Demet Evgar açıklaması: Demet’le öpüşürken kalbime stent taktırdım!

Emre Karayel, uzun yıllar Demet Evgar ile birlikte rol aldığı Bir Kadın Bir Erkek dizisinde çekilen öpüşme sahnelerinde neler yaşadığını anlattı. Demet Evgar ile öpüşürken zorlandığını ifade eden Karayel’den çarpıcı açıklamalar. Detaylar haberimizde…

Emre Karayel’den Deniz Seki’ye büyük jest!

Emre Karayel’den Demet Evgar ile öpüşme açıklaması

Ünlü oyuncular Emre Karayel ve Demet Evgar, 2008 yılından 2015 yılına kadar Bir Kadın Bir Erkek isimli sevilen dizide birlikte rol almışlardı. İlk önce iki sevgiliyi, ardından da evli ve ikiz çocuk sahibi bir çifti canlandıran ünlü oyuncular, bu dizi ile adeta bütünleşmişlerdi.

Emre Karayel Kimdir?

Onu bir kadın olarak her zaman çok beğendim

Emre Karayel, yıllar sonra dizide Demet Evgar ile öpüşürken hissettiklerini itiraf etti. Merak edilenleri “Ekşi Sözlük”te açıklayan Emre Karayel, ” ‘Bu kadından çok hoşlanıyorum’ demediniz mi?” sorusuna ”Demedim desem yalan olur. Onu bir kadın olarak her zaman çok beğendim. Ancak biz o tarz olaylara girseydik, işin sonunu getiremezdik.” diye yanıt verdi.

Demet Evgar Kimdir?

Gönlüme stent taktırdım

Ünlü oyuncu, “O kadar öpüşüp koklaştınız, gönlünüz hiç mi kaymadı?” sorusunu ise “Gönlüme stent taktım. Ara sıra gevşetsem de hemen sıktım tabii” diye yanıtladı. Eski partnerini özlediğini de söyleyen Emre Karayel, “Kandırabilirsem yine aynı projede buluşacağız.” yanıtını verdi.

Emra Karayel ve Demet Evgar, 2008 yılından 2015 yılına kadar yayınlanan Bir Kadın Bir Erkek isimli sevilen dizide, birlikte rol almışlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler