Ana SayfaÜnlülerŞebnem Bozoklu'ndan boşandığı eşi ve yeni sevgilisi hakkında bomba açıklamalar!

İlgili Postlar

Şebnem Bozoklu’ndan boşandığı eşi ve yeni sevgilisi hakkında bomba açıklamalar!

Ünlü oyuncu Şebnem Bozoklu, bir programda boşandığı eşinden yeni sevgilisine dair merak edilen her şeyi anlattı. Özel yaşamı hakkında merak edilenleri anlatan Bozoklu, ilginç bir itirafta bulundu. Detaylar haberimizde…

Şebnem Bozoklu, boşanma sonrası ilk kez görüntülendi!

Şebnem Bozoklu’dan itiraflar

Ekranların sempatik oyuncusu Şebnem Bozoklu, konuk olarak katıldığı programda özel yaşamına dair merak edilenleri anlattı. Boşandığı eşinden yeni sevgilisine kadar her şeyi anlatan Bozoklu, çarpıcı açıklamaları ile dikkat çekti.

Şebnem Bozoklu kimdir?

İşte Şebnem Bozoklu’nun  o açıklamaları:

Şebnem Bozoklu, eski eşi Emre İzer ile neden boşandı?

2009’da, ‘Canım Ailem’ döneminde tanışmıştık. Tanıştık, sevgili olduk, sonrasında evlendik. Çok da güzel bir evlilik yaşadım. Mutlu olduğum bir beraberlikti. Ama 7 yılın sonunda artık eskisi gibi hissetmediğimizi anladık, bunu açıkça birbirimize söyledik, boşandık.

Şebnem Bozoklu’nun neden çocuğu yok?

Çocuk meselesine gelince, ben çocuk yapmayı hiç düşünmedim. Çok da bebek odaklı bir kadın değilim.

Yeni sevgilim ortaokul aşkımdı

Yeni sevgilisi Kanat Atkaya ile ortaokuldan tanıştıklarını ve ona platonik aşık olduğunu açıklayan Şebnem Bozoklu, bu aşkın bir mucize olduğunu ifade ederek “Kanat ortaokulda platonik aşkımdı. Bu platonik aşk yıllarca sürdü ve onca yıl kendisini hiç görmedim. Bundan 1 sene 1 ay önce tanıştık, o günden sonra hiç ayrılmadık. Kaç kişi büyüdüğünde ortaokuldaki platonik aşkı ile birlikte olur ki? Benim mucizem de bu işte.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler