Ana SayfaÜnlülerMeryem Uzerli'nin dudakları yine olay oldu!

İlgili Postlar

Meryem Uzerli’nin dudakları yine olay oldu!

71’inci Cannes Film Festivali, Türk yıldızları da ağırlıyor. Serenay Sarıkaya’nın ardından Meryem Uzerli de Chopard etkinliği için Cannes’a gitti. Çok konuşulan Meryem Uzerli, güzelliği ile dikkat çekti. Sevilen oyuncu Meryem Üzerli gülen yüzüyle ve başarılı oyunculuğu ile gündemde çok yer alıyor. Çoğu vaktini kızınla geçirmeyi tercih eden oyuncu, kızına düşkünlüğü ile konuşuluyor… Geceye damgasını vuran Meryem Uzerli, yüzündeki değişiklik ile dikkat geçti. Peki Meryem Uzerli’deki değişiklik neydi? Hepsi ve daha fazlası haberimizde..

Meryem Uzerli Türkiye’yi Terk Ediyor

Meryem Üzerli’deki Değişiklik…

Diğer ünlü konuklarla çektirdiği pozlarını sosyal medyada paylaşan Uzerli’nin görüntüsündeki değişiklik de gözlerden kaçmadı. Mads Mikkelsen ile çektiği pozunu Instagram sayfasında paylaşan Uzerli’nin dudaklarının görüntüsü güzel oyuncunun dolgu yaptırdığı iddialarını gündeme getirdi. Takipçileri, bu değişiklik hakkında çok sayıda yorum yaptı. Sosyal medyada olay olan bu konu çok konuşuldu. Meryem Uzerli, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile devam ediyor. Takipçilerinden birçok beğeni ve yorum alıyor.

Meryem Uzerli Kimdir?

Meryem Üzerli’yi Takipçileri Hiç Beğenmedi…

Meryem Uzerli, Adrien Brody ile çektirdiği pozunu da sosyal medyada takipçileriyle paylaştı. Bu pozun ardından da dudaklarındaki değişim dikkatlerden kaçmadı. Birçok takipçisi Meryem Üzerli’deki değişikliği çok beğenmediklerini dile getirdi. İşte fotoğrafların altına yapılan yorumlardan bazıları, “dudakları burnuna değiyor” , “Bunu kendine neden yaptın? “Dudaklar çok komik”, “Dilerim en kısa zamanda halinize dönersiniz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler