Ana SayfaDedikoduMeryem Uzerli Türkiye'yi Terk Ediyor

İlgili Postlar

Meryem Uzerli Türkiye’yi Terk Ediyor

Meryem Uzerli Türkiye’yi Terk Ediyor

Son dönemlerde özel hayatı ile sık sık gündeme gelen, bir türlü hayatını düzene oturtamayan Meryem Uzerli, redikal bir karara imza attı. Birlikte çalıştığı ajans ile yollarını ayıran Meryem Uzerli’nin neden böyle bir şey yaptığı ortaya çıktı. Güzel oyuncu kariyerine yurt dışında devam etme kararı aldı.

Türkiye’de Ki İşlerini Abisi Yönetecek

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki performansı ile hafızalara kazınan Meryem Uzerli’nin Türkiye’de hatırı sayılır bir takipçisi var.Son dönemlerde magazin gündeminde sık sık özel hayatıyla yer alan güzel oyuncu Meryem Uzerli, radikal bir karar alarak hayranlarını üzdü.

Meryem Uzerli geçtiğimiz günlerde çalıştığı ajans ile yollarını ayırmış fakat nedeni bir türlü ortaya çıkmamıştı. İddialara göre ajansı ile yollarını ayırmasının nedeni Türkiye’yi terk edecek olması. hayatını yurt dışında sürdüreceği öğrenilen Meryem Uzerli, işlerini bundan sonra ağabeyi Dany Lyons yürütecek. Türkiye’de düzenli bir hayatı olmayan oyuncunun çalıştığı ajans tarafından artık karşılanamayacak bir maliyete yol açması ve sürekli yurt dışına gidip gelmesi bu ayrılığına neden olduğu konuşuluyor. Meryem Uzerli, kızı Lara henüz 3 yaşında olduğu için eğitimine yurt dışında devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler