Ana SayfaDedikoduHarun Başdal'dan, Seren Serengil'e Ağır Sözler!

İlgili Postlar

Harun Başdal’dan, Seren Serengil’e Ağır Sözler!

Harun Başdal’dan, Seren Serengil’e Ağır Sözler: Aynaya Sadece Makyaj Yapmak İçin Bakıyorsun!

Gülben Ergen-Seren Serengil ve Yeşim Salkım arasında süren tartışma aylardır magazin gündeminde yer alıyor. Son olarak ise Seren Serengil’in 3 gün hapis cezasına saptırılması herkese şok etkisi yaratmıştı. Birçok ünlü ismin adını karıştırdığı bu tartışmaya Harun Başdal’da katıldı. Harun Başdal, Seren Serengil için çok ağır sözler söyledi.

“Aynaya Sadece Makyaj Yapmak İçin Bakıyorsun”

Seren Serengil’in karıştığı olayları yorumlayan Harun Başdal, Serengil için çok ağır sözler konuştu. Yaptıkları “Duymayan Kalmasın” programında tarafsız olmadığının altını çizen Başdal, birçok izleyicilerin sadece Cengiz Semercioğlu’nu ciddiye aldıklarını söyledi.

Harun Başdal,” Bir insana karşı kişilik analizi yapabilmek için en azından bir kahve içmek, bir saat vakit geçirmek gerekir. O masada oturuyorsan hakkını vereceksin ve tarafsız olacaksın. Kişiliksiz dediğin insanın kişiliği seni beşe katlar. Ailesiyle, kendi halinde ve işinde gücünde olan bir insana orada oturup söz söyleyemezsin. Kaldı ki kimsenin kişiliği seni ilgilendirmez. Aynaya sadece makyaj yapmak için bakıyorsun anlaşılan. 250 küsür bölümdür ekrandasın, her bölüm kendi tezlerini çürütüyorsun. Sevdiklerini aklayıp, sevmediklerini karalıyorsun. Bu habercilik ve yayıncılık değil. Zaten bilinçli izleyiciler sadece Cengiz Semercioğlu’nu ciddiye alıyor.” açıklamasını yaparak Seren Serengil’e yüklendi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler