Ana SayfaÜnlülerPucca boşanmak istemeyen eşine sert çıktı!

İlgili Postlar

Pucca boşanmak istemeyen eşine sert çıktı!

Pucca olarak bilinen Selen Pınar Işık boşanmak üzere olduğu eşinin eve çiçek göndermesine sert bir tepki verdi. Sosyal medya mesajından sonra tepkiler gecikmedi.

Türkiye’de Pucca adı ile uzun zamandan beri bilinen Selen Pınar Işık, son dönemlerde evliliği ile gündemde. Osman Karagöz’den ayrılacağı gündeme geldikten sonra pek çok farklı spekülasyonun da ortaya çıktığı ilişkide, 2015 yılında bir araya gelen çiftin 3 yıl sonra ayrılacak olması çok farklı bir şekilde değerlendirildi.

Pucca ve Osman Karagöz boşanıyor 

Selen Pınar Işık boşanmak istiyor

İlişkide boşanma konusunda kararlı olan tarafın Selen Pınar Işık olduğu görülürken yeni bir gelişme daha yaşandı. Boşanma olayı sonrasında yaşananlar iki tarafın yeniden bir araya gelebileceği şeklinde yorumlansa da bugün Selen Pınar Işık tarafından gönderilen bir mesaj tüm ihtimalleri de ortadan kaldırdı.

“Tek bildiği yol çiçek yollamak”

Pucca sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda kendisine çiçek gönderen eşine şöyle yanıt verdi;

“Evliliğimizi kurtarmak için adamın tek bildiği yol eve çiçek yollamak. Oldu, çocuk bitti, sen bittin bir de saksıda çiçeğe bakacağım! Lütfen ya!”

Bu durum sosyal medya kullanıcılarını da ikiye böldü. Öyle ki bir kesim gönderilen çiçeği incelik ve barışmak niyetiyle kabul etmesini söylerken, diğer taraf bunca yaşanan olay sonrasında çiçek göndermenin çok basit kaçtığını söyledi.

1 çocukları var

Çiftin 2017 yılında bir çocuğu da olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler