Ana SayfaÜnlülerSerel Yereli'nin son hali görenleri çok şaşırttı

İlgili Postlar

Serel Yereli’nin son hali görenleri çok şaşırttı

Magazin gündeminde çıplak fotoğrafları ile son dönemlere damga vuran Serel Yereli’nin son hali görenleri şaşırttı. İşte ünlü ismin geçirdiği değişim.

Geçtiğimiz dönemlerde bir mekanda soyunarak fotoğraf çektiren ve bu fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak Türkiye’de gündem yaratan Serel Yereli, bu olay sonrasında sessiz kalmayı tercih etmişti. Yaşanan bu durum sonrasında ne yaptığı merak edilen ünlü isim sosyal medya hesabından paylaştığı yeni bir fotoğraf ile yeniden gündeme geldi.

Kilo aldı!

Aradan geçen süre içerisinde aldığı kilolarla dikkat çeken ünlü isim, bu duruma takmadığını paylaştığı fotoğraf ile gösterdi. Paylaştığı fotoğraf ile kilo aldığını söyleyen ünlü ismin bu tutumu, takipçileri tarafından oldukça olumlu karşılandı. Serel Yereli’nin fotoğraf paylaşımı sonrasında yapılan değerlendirmelerde özgüven nedeniyle tebrikler gönderildi

Not düştü

Paylaştığı fotoğrafın altına bir de not düşen Serel Yereli, ”Sigarayı bıraktığım için kilo alıp 67 kilo oldum. Çok şükür kas oranım çok ama bu bir bahane değil. Bir buçuk ay kampa giriyorum, bu son şişman fotoğrafım.” dedi. Paylaşılan fotoğraf ise şöyle;

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla birlikte dinlenen ünlü isim, sıcaktan dolayı sıkılınca soyunmuş ve ‘Ohh hava sıcaktı soyunduk, kimse de dönüp ‘sen ne yapıyorsun’ demedi’ demişti. Bu anları video ile kaydeden Yereli, videoyu hesabından paylaşmıştı. Kilolarıyla ilgili fotoğrafı da herhangi bir çekince duymadan paylaşan ünlü ismin bu konuda oldukça cesur olduğu da görüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler