Ana SayfaDizilerAfili Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Ayşe İle Kerem Bir Birlerine...

İlgili Postlar

Afili Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Ayşe İle Kerem Bir Birlerine Yakınlaşmaya Başlıyor!

Kanal D ekranlarının yeni gözde dizilerinden Afili Aşk 6. yeni bölümü ile 17 temmuz çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Ayşe ile Kerem tam her şey yoluna koyduklarını düşünürken, Hande’nin kendilerini gizlice dinleyip tehdit etmesiyle şok olurlar. Hande ne derse onu yapmak zorunda kalan ikili kendilerini birbirlerine sarılırken bulurlar. Ayşe ile Kerem bir birlerine yakınlaşmaya başlıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe İle Kerem Bir Birlerine Yakınlaşmaya Başlıyor!

Afili Aşk 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hande’nin söylediklerini yapmak zorunda kalan ikili bunalır. Kerem, Ayşe’yi rahatlatmak için uğraşmaya çalışırken, birden Ayşe’yi  kollarında bulur. Bundan sonra şans kendisinden yana olacağını düşünen Ayşe’nin istedikleri olacak mı? Hande’nin tehditleri sona erecek mi?

İşte Afili Aşk 6. bölüm 3 fragmanı..

https://youtu.be/MxESMsSl40c

AFİLİ AŞK 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Kerem, Ayşe’nin Berk’le buluştuğunu bildiğini söyleyip kurtuluyor. Ertesi gün magazincilerin bol olduğu yerlere gidip onlara yakalanmış gibi yapıp mutlu çift pozları veriyorlar. Kerem, Berk’i buluyor ve Hande’yi işaret ediyor. Fotoğrafları çeken kişiyi bulan Kerem, her şeyi itiraf ettiriyor ve video kaydı alıyor. Bu kaydı Hande’ye izletip bir ay sonra şirketle ilişiğini kesmesini istiyor. Ama Hande, onlar yokken odalarına girip dinleme cihazı koyar.

Sabri, Kerem’in çıkan haberlerinden sonra mahallede sevinç çığlıkları atarken Rıza, onu dövüyor ve hastanelik ediyor. Rıza’yı polisler alıp götürüyor. Ayşe, abisini kurtarmak için Sabri ile konuşup şikayetini geri aldırıyor ama bundan kimsenin haberi olmuyor.

Şirket takı işine de girmek istiyor. Tasarımcı Kerem’in eski sevgilisi çıkıyor. Hande, sözleşme yapacakları kadının Kerem ve Ayşe ile görüşmek istediğini söylüyor. Kerem, görüşmeye tek katılıyor ama Hande, Ayşe’nin gelmesini sağlamak için ona mesaj yazıyor. Ayşe, hemen şirkete gelip onları samimi bir şekilde yakalıyor. Kadın, sırf Kerem’den intikam için oraya geldiğini imza atmayacağını söyleyip çıkıyor.

Kerem, kara kara düşünürken Ayşe, gidip kadını ikna edip imzayı attırıyor. Bunun karşılığında ise şirkette tekrar çalışmak istiyor. İkili bir birlerine bağlanmaya başlıyor. Volkan’la Kerem, çapkınlığa çıkıyorlar ama Kerem yapamayıp Ayşe’nin yanına Erkut’un asker yemeğine gidiyor. İkili derin bir nefes almışken Hande arayıp,gizlice çektiği ses kaydını onlara dinletiyor.

 Afili Aşk 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem’le Ayşe Hande’nin Tehditlerinden Kurtulabilecekler Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler