Ana SayfaDizilerAfili Aşk 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem'le Ayşe Hande'nin Tehditlerinden Kurtulabilecekler Mi?

İlgili Postlar

Afili Aşk 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem’le Ayşe Hande’nin Tehditlerinden Kurtulabilecekler Mi?

Kanal D ekranlarının büyük beğeni ile izlenen yeni dizisi Afili Aşk 5. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kerem ili Ayşe’nin ayrı kişilerle çıkan haberlerinin ardından Kerem Ayşe’yi kurtarıyor. Ama bir daha çalışmasını istemiyor. Hande’nin ikiliye kurduğu tuzaklar ortaya çıkıyor. Takı şirketiyle anlaşmada da Ayşe Kerem’e yardım ediyor ve bunun karşılığında şirkete geri dönüyor. İkili bir birlerine bağlanmaya başlıyorken Hande, odalarına yerleştirdiği dinleme cihazıyla onları tehdit ediyor. Kerem’le Ayşe Hande’nin tehditlerinden kurtulabilecekler mi?

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem’le Ayşe Hande’nin Tehditlerinden Kurtulabilecekler Mi?

Afili Aşk 6. bölüm fragmanı geldi. Fragmanda; Hande, Kerem’le Ayşe’nin odalarına yerleştirdiği dinleme cihazıyla ikilinin gerçek evliliklerinin olmadığını öğreniyor ve bunun karşılığında onlara 3 gün mühlet verip şirkette durmadan kavga edip ayrılmalarını istiyor. Ayşe ile Kerem, şirkette herkesin içinde kavga etmeye başlıyorlar. Bu arada araya Rıza’da giriyor. Ayşe, gizlece Hande’nin evine girip o kaydı almak istiyor ama güvenlik engeline takılıyor.

İşte Afili Aşk 6. bölüm fragmanı…

https://youtu.be/4q7RAhSvcdU

AFİLİ AŞK 5. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kerem, Ayşe’nin Berk’le buluştuğunu bildiğini söyleyip kurtuluyor. Ertesi gün magazincilerin bol olduğu yerlere gidip onlara yakalanmış gibi yapıp mutlu çift pozları veriyorlar. Kerem, Berk’i buluyor ve Hande’yi işaret ediyor. Fotoğrafları çeken kişiyi bulan Kerem, her şeyi itiraf ettiriyor ve video kaydı alıyor. Bu kaydı Hande’ye izletip bir ay sonra şirketle ilişiğini kesmesini istiyor. Ama Hande, onlar yokken odalarına girip dinleme cihazı koyar.

Sabri, Kerem’in çıkan haberlerinden sonra mahallede sevinç çığlıkları atarken Rıza, onu dövüyor ve hastanelik ediyor. Rıza’yı polisler alıp götürüyor. Ayşe, abisini kurtarmak için Sabri ile konuşup şikayetini geri aldırıyor ama bundan kimsenin haberi olmuyor.

Şirket takı işine de girmek istiyor. Tasarımcı Kerem’in eski sevgilisi çıkıyor. Hande, sözleşme yapacakları kadının Kerem ve Ayşe ile görüşmek istediğini söylüyor. Kerem, görüşmeye tek katılıyor ama Hande, Ayşe’nin gelmesini sağlamak için ona mesaj yazıyor. Ayşe, hemen şirkete gelip onları samimi bir şekilde yakalıyor. Kadın, sırf Kerem’den intikam için oraya geldiğini imza atmayacağını söyleyip çıkıyor.

Kerem, kara kara düşünürken Ayşe, gidip kadını ikna edip imzayı attırıyor. Bunun karşılığında ise şirkette tekrar çalışmak istiyor. İkili bir birlerine bağlanmaya başlıyor. Volkan’la Kerem, çapkınlığa çıkıyorlar ama Kerem yapamayıp Ayşe’nin yanına Erkut’un asker yemeğine gidiyor. İkili derin bir nefes almışken Hande arayıp,gizlice çektiği ses kaydını onlara dinletiyor.

 Afili Aşk 5. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ayşe’nin İtirafı Başına Dert Açacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler