Ana SayfaDizilerKuzgun Dizisinin Başarılı Oyuncusu Barış Arduç'a Yurt Dışından Ödül!

İlgili Postlar

Kuzgun Dizisinin Başarılı Oyuncusu Barış Arduç’a Yurt Dışından Ödül!

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan ve 16. bölümüyle sezon finali yapan Kuzgun dizisinin sevilen oyuncusu Barış Arduç, yaz sezonundan sonra yeni sezonda da sevenleriyle buluşmaya devam edecek. Dizinin sezon finali bölümünde Burcu Biricik’in, intihar etmesinin ardından oyuncunun yeni sezonda olup olmayacağı merak konusu olmuştu. Burcu Biricik’in yeni sezonda da olacağı bilgisi geldi. Yani Dila ölmüyor. Barış Arduç, yurt dışından ödüle layık görüldü. Kuzgun dizisinin başarılı oyuncusu Barış Arduç’a yurt dışından ödül.

Barış Arduç kimdir?

Başarılı Oyuncusu Barış Arduç’a Yurt Dışından Ödül!

Birinci sezonunu başarıyla tamamlayan Kuzgun dizisine Beyrut’dan müjdeli haber geldi. Oynadığı her dizide reyting rekorları kıran başarılı ve yakışıklı oyuncu Barış Arduç, 10. Beyrut Uluslararası Ödülleri Festivalin de, yılın en iyi erkek oyuncu ödülünü layık görüldü. Lübnan’nın başkenti Beyrut’da düzenlenecek Uluslararası Festivalde Barış Arduç, en iyi erkek oyuncu ödülünü alacak.

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun dizisi, resmi sosyal medya hesabından bu müjdeli haberi şöyle duyurdu.

Başarılı Oyuncusu Barış Arduç'a Yurt Dışından Ödül

KUZGUN 16. BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ!

Kuzgun, kendisine gelen mesajla annesinin kapatıldığı yer bulur. Kapıyı açtığında annesinin öleceğini bildiği için konteynıra delik açtırarak bombanın patlamasına bir saniye kala annesini kurtarır. Annesini kaçıranın Ali olduğunu öğrenip onun peşine düşer. Ali, Dila’ya Meryem’i Behram’ın isteği üzerine kaçırdığını söyler.

Kuzgun, Ali’yi  bulunca iki elini de vurur. Yaralı Ali, Meryem’i Behram’ın dediği yere bıraktığını kendisinin yapmadığını söyler. Kuzgun, Behram’ın oyunu olduğunu anlar. Behram, Kuzgun’u arayıp getirdiği bardaktaki parmak izlerinin babasına ait olduğunu söyler. Kuzgun artık babasının yaşadığından emin olmuştur.

Dila, Ferman’la konuşup ona Behram’ı, Behram’la da konuşup ona Ferman’ı vereceğini söyler. Behram, iş hanının çatısında Ferman’ın gelmesini beklerken, Dila Ferman’ın yardımıyla Behram’ın karşısına çıkıp silahını doğrultur. Kuzgun’da Behram’ı öldürmek için oraya geldiğinde Dila’ya silahını doğrultup silahını indirmesini söyler. Dila, dirense de indirir. Behram, Kuzgun’un kendisini kurtardığı iyi sevinir ve ona ‘aferin’ der.

Kuzgun, Behram’a silahını doğrultup iti em ateş eder ve Behram yere yığılır. Dila ise silahını alarak göğsüne dayar. Kuzgun, onu çok sevdiğini söyleyip yapmaması için yalvarır ama Dila kendisini vurur.

Kuzgun Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler