Ana SayfaDizilerKuzgun Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Kuzgun Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kuzgun 16. bölümü ile sezon finali yaparak izleyenlerine veda etti. Dizinin sezon finali bölümünde; Behram, Ali’den canları karşılığında Meryem’i kaçırmasını istiyor. Kuzgun, annesini ölümden kurtarmayı başarır. Dila, Behram’la Ferman’ı bir birine vereceğini söyleyip Behram’ın karşısına çıkıp ona silah çekiyor. Kuzgun’da annesinin kaçırılma emrini verenin Behram olduğunu öğrenip oraya gidiyor. Dila’nın silahını indirmesini söyleyip, Behram’ı kendisi öldürüyor. Ama Dila, silahını göğsüne dayayıp Kuzgun’un gözleri önünde kendini vuruyor. Kuzgun Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Çarşamba Dizileri 2019

Kuzgun Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Kuzgun yayın hayatına 13 şubat 2019 da başlamıştı. İlk sezonunu başarıyla tamamlayan dizinin 2. sezonu eylül ayı ortalarında ekranlara gelmesi bekleniyor.

KUZGUN 16. BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ!

Kuzgun, kendisine gelen mesajla annesinin bulunduğu yere gider. Kapıyı açtığında annesinin öleceğini bildiği için zamanla yarışıp konteynıra delik açtırır ve bir saniye kala annesini ölümden kurtarır. Annesini kaçıranın Ali olduğunu öğrenip Ali’nin peşine düşer. Ali, Dila’ya Meryem’i Behram’ın isteği üzerine kaçırdığını söyler. Dila, Behram’ın Derviş olduğunu ve Kuzgun’un onun torununu olduğunu söyler.

Kuzgun, Ali’yi  bulur ve bulmaz iki elini de vurur. Yaralı Ali, Meryem’i Behram’ın dediği yere bıraktığını kendisinin yapmadığını söyler. Kuzgun, Behram’ın oyunu olduğunu anlar sinirle oradan çıkar. Behram, Kuzgun’u arayıp getirdiği bardaktaki parmak izlerinin babasına ait olduğunu söyler. Kuzgun artık babasının yaşadığından emindir.

Dila, Ferman’la konuşup ona Behram’ı vereceğini söyler. Behram’la da konuşup ona Ferman’ı vereceğini söyler. Behram, iş hanının çatısında Ferman’ın gelmesini beklerken, Dila Ferman’ın yardımıyla Behram’ın adamlarını etkisiz hale getirip Behram’ın karşısına çıkıp silahını doğrultur. Kuzgun’da Behram’ı öldürmek için oraya geldiğinde Dila’ya silahını doğrultup silahını indirmesini söyler. Dila, dirense de indirir. Behram, Kuzgun’un kendisini kurtardığı iyi sevinir ve ona ‘aferin’ der.

Kuzgun, Behram’a silahını doğrultup ateş eder ve Behram yere yığılır. Dila ise silahını alarak göğsüne dayar. Kuzgun, onu çok sevdiğini söyleyip yapmaması için yalvarır ama Dila kendisini vurur.

Kuzgun 16. Bölüm Sezon Finali Özeti! Dila Kuzgun’un Gözleri Önünde Kendini Vuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler