Ana SayfaDizilerHalka Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak? Nerede Yayınlanacak?

İlgili Postlar

Halka Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak? Nerede Yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Halka sezon finaliyle izleyenlerine veda etti. Dizi 19. sezon finali bölümü ile izleyen herkesi büyülemeyi başardı. Halka dizisinin sezon finalinden önce dizinin 2. sezon devam etmeyeceği final yapacağı konuşuluyordu. Dizi 2. sezonda yeni bölümleri ile devam edecek. Ancak nerede yayınlanacağı konusu netleşmedi. TRT 1 ile anlaşmaya varamazsa, Netflix veya Blu Tv ile anlaşmaya varabileceği konuşuluyor. Halka Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Salı Dizileri 2019

Halka Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

TRT 1’in sevilen dizisi Halka yayın hayatına 15 ocak 2019’da başlamıştı. Halka isimli bir suç örgütü ve bu örgütün etkilediği hayatları anlatan dizi, 28 mayıs salı günü 19. bölümü ile sezon finali yaptı. Yeni sezon bölümlerinin eylül ayının ortalarında yayınlanması bekleniyor. TRT ile anlaşmaya varabilirse yine aynı gününde, salı günleri TRT ekranlarında yer almaya devam edecek. Anlaşamadıkları takdirde dizinin internet macerası başlayacak. Dijital platformlarda yayınlanmaya devam edecek.

HALKA 19. SEZON FİNALİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kaan bütün gerçekleri öğreniyor ve bu duruma çok üzülüyor. Cihangir, Cemal ile Kaan’ın aralarında tartıştıklarını görüyor ve Kaan hakkından öğrendikleri karşısında çok şaşırıyor. Kendisini kandırdığını, arkasından iş çevirdiğini ve kendisini sattığını düşünen Cihangir, Kaan’a silahını doğrultuyor. Cihangir artık Kaan’ın polisle iş birliği yapıp ona çalıştığının farkına varmıştır. Çağatay ise İskender’in hayatta olduğunu anlamıştır. Onu Altemur’a götürmek için harekete geçmeye başlar.

Bu sırada, Cihangir ile Kaan’ın hayatı tehlikededir. Aynı zamanda İskender ve Müjde’nin de hayatları tehlike altındadır. Halkanın içindeki en küçük Halka, zor durumda kalacaktır. Beraber hareket etmek zorunda olan küçük Halka’nın bu esnada geçmişte sahip oldukları gizemler ortaya çıkar. Hepsinin birbirlerinden ayrılması onları zayıf duruma düşürür.

Halka Dizisinde Neler Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler