Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizilerinden Sen Anlat Karadeniz 2. sezon final bölümüyle izleyicisine veda etti. Dizinin sezon finalinde; Melek alevler arasından kurtulmayı başarıyor. Gördüğü şiddet yüzünden psikolojisi bozulan Melek teselliyi Nefes’te buluyor. Genco, harekete geçip Nefes’i kaçırıyor. Hastaneden gelen telefonla korkusu daha da büyüyor. Sen Anlat Karadeniz Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Çarşamba Dizileri 2019

Sen Anlat Karadeniz Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

Sen Anlat Karadeniz dizisi ikinci sezon bölümleriyle 19 Eylül Çarşamba ekranlara gelmişti. İkinci sezon finalini de başarıyla tamamlayan dizinin yeni sezonu Eylül ayı ortalarında başlaması bekleniyor.

SEN ANLAT KARADENİZ 53. BÖLÜM SEZON FİNALİ ÖZETİ!

Nefes, şiddet gören kadınlara güç vermek için radyo yayınına başlıyor. Bu hamle Melek’e umut oluyor. Genco, Melek’i alıp köyde bir eve kapatıyor. Hazan, Nefes ve Tahir Melek’i arıyorlar ama bulamıyorlar. Genco, kızını cezalandırmak için bunu yaptığını söylerken, Melek gözünü karartıyor ve Genco  gelmeden önce eve benzin döküyor. Genco, kokuyu fark edip onun böyle bir şey yapamayacağını düşünerek Melek’e, annesini akıl hastanesine kapatacağını ve Hazan’ı öldüreceğini söylüyor.

Melek. bunları yapabileceğini bildiği için onun ölmesini istiyor ve elindeki kibriti yakıyor. Genco, kaçmaya çalışırken kafasına vuruyor. Nefes, Tahir ve Hazan oraya vardıklarında evin alevler içinde yandığını görürler. Melek’i kurtarmak için Hazan ve Tahir alevlerin içine dalıyorlar ve Melek’i dışarı çıkarmayı başarıyorlar. Genco da ölmekten kurtuluyor.

Nefes, Melek’e kendisine her şeyi anlatabileceğini söylüyor. Melek kendisini anladığını biliyor ve kalbi Nefes’in sevgisiyle doluyor. Genco, onların durumundan rahatsız oluyor ve Nefes’i öldürmek istiyor. Genco, Nefes’ten kurtulmak için onu kaçırır ve onu bir depoya götürür. Nefes, silahlı Genco’dan çok korkuyor. Genco, onun bebeğinin canını da tehlikeye atmış oluyor. Nefes karnını tutarak acı içinde bağırmaya başlıyor. Ama Genco, onun haykırışlarına aldırmaz.

Tahir, Nefes’in kaçırıldığı haberini alınca deliye döner. Tüm ev halkını ayağa kaldırır. Bu arada evi telefonla arayan doktor, Nefes’in hayati tehlikesi olduğunu, dış gebelik söz konusu olduğunu söylüyor. Asiye ise bu haberle şok olur.

Sen Anlat Karadeniz Dizisi Sevenlerine Kötü Haber! Dizi Bitiyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler