Ana SayfaDizilerKimse Bilmez Dizisinde İzleyiciler O İkiliyi Daha Çok Görmek İstiyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez Dizisinde İzleyiciler O İkiliyi Daha Çok Görmek İstiyor!

Atv ekranlarında yayınlandığı günden beri büyük izleyici kitlesi yakalamayı başaran Kimse Bilmez dizisi, salı günlerinin vazgeçilmez dizisi haline geldi. Yaz dizisi olarak başlasa da uzun soluklu bir  dizi olacağı tahmin ediliyor. Dizide başarılı oyuncular yer alıyor. Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri, Burak Serdar Şanal ve Zeynep Elçin gibi isimlerin yanı sıra Yeşilçam’ın usta oyuncularından Ahmet Mekin’de dizide oynuyor. İzleyiciler dizideki iki isme resmen odaklandı. Kimse Bilmez dizisinde izleyiciler o ikiliyi daha çok görmek istiyor.

Salı Dizileri 2019

İzleyiciler O İkiliyi Daha Çok Görmek İstiyor!

Kimse Bilmez 9 temmuz salı akşamı 5. bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin reytingleri memnun edici derecede yüksek seyretmeye devam ediyor. Dizide izleyiciler Pilot ile Duygu arasındaki gelişmeye başlayan duygusal yakınlaşmaya odaklandı. Aslında Duygu, Ali’ye aşık ama aşkının karşılığını Ali’de bulamıyor. Pilot ise tertemiz bir aşkla Duygu’yu seviyor. İki kere Duygu’yu zor durumdan kurtarıp onun kahramanı olma yolunda. Pilot, Duygu’ya karşı duygularını hissettiriyor. Duygu’da son bölümde ona karşı hisleri olduğunu belli ediyor.

İKİLİ ARASINDA NASIL BİR YAKINLAŞMA OLACAK?

İzleyiciler en çok Pilot ile Duygu arasında nasıl bir yakınlaşma olacağını merak ediyor. Pilot ve Duygu, dizinin en çok dikkat çeken iki karakteri olmayı başardılar. Kimse Bilmez dizisinin izleyicileri Duygu ile Pilot aşkını şimdiden kabul etti ve bunu izlemek istediklerini sosyal medyadan mesajlarla belirtiyorlar. Dizinin yapımcı ve senaryo ekibi de sosyal medyadaki yorumlara hayli önem veriyor.

Burak Serdar Şanal kimdir?

İzleyenler Pilot ile Duygu arasında geçen sahnelerin fazlalaşmasını istedi, ayrıca ikilinin yakınlaşmaları talep edildi. Görünen o ki bu talepler bir bir yapılıyor. Duygu ile Pilot başrollerden rol çalacak ve sahnelerde daha da artacak gibi görünüyor.

Pilot karakterini Burak Serdar Şanal, Duygu karakterini ise Zeynep Elçin canlandırıyor.

İzleyiciler O İkiliyi Daha Çok Görmek İstiyor

Kimse Bilmez dizisinde; Ali’nin kayıp kardeşi Pilot karakterini canlandıran Burak Serdar Şanal ile mahallenin eczacısı Duygu karakterini canlandıran Zeynep Elçin ikilisine diziyi takip eden sosyal medya takipçilerinden övgüler yarmaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler