Ana SayfaDizilerErkenci Kuş 48. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Sanem Can'a Kendisini Hatırlatabilecek Mi?

İlgili Postlar

Erkenci Kuş 48. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Sanem Can’a Kendisini Hatırlatabilecek Mi?

Star Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Erkenci Kuş 48. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Can, geçirdiği kazadan sonra Sanem’i hatırlayamayacak. Herkesi hatırlayan Can, neden bir tek Sanem’i hatırlamıyor. Ona karşı oynadığı bir oyun mu bilinmez ama Sanem, tam arayı düzeltmişken sevgilisinin kendisini tanımamasına anlam veremiyor. Elinden geleni yapan Sanem Can’a kendisini hatırlatabilecek mi?

Salı Dizileri 2019

Sanem Can’a Kendisini Hatırlatabilecek Mi?

Erkenci Kuş 48. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Can, hastanede gözünü açıyor. Doktor Can’a odadakileri tanıyıp tanımadığını soruyor. Can, annesini babasını tanıyor Sanem’e gelince tanımıyor. Can’ın hafızasını yerine getirmek için Sanem’in annesi bir karışım yapıyor. O çayı Can’a içirmek için uğraşan Sanem, ona kendisini hatırlatmak için elinden geleni yapıyor. Birlikte vakit geçirdikleri yerlere götüren Sanem, Can’ın kendisini hatırlamamasından sonra eline kitabını alıyor. ‘Bu benim tek kitabım sen de benim tek aşkımsın’ diyor.

İşte Erkenci Kuş 48. bölüm 2. fragmanı…

 

ERKENCİ KUŞ 47. BÖLÜM ÖZETİ!

Sanem, Can’la uzun bir aradan sonra tekrar yakınlaşmaya başlar ama Can’ın bu yakınlaşmadan sonra aniden ortadan kaybolmasıyla endişelenmeye başlar. Oysaki Can, önemli bir sorunu çözmeye uğraşır. Can, sorunu çözüp sorunu ortadan kaldırmayı başarır. Sorunun ortadan kalkmasından sonra bu duruma çok sevinen Sanem, Can’la beraber yeni bir tanıtım projesi için çalışmaya başlar.

Sanem, Can’ın kendisine ne kadar büyük fedakarlık yaptığının farkına varır ve artık problem çözme sırasının kendisine geldiğini anlar. Sanem, Can için o çok değer verdiği tekneyi ona geri verdiğini söyler. Can, Sanem’in bu hediyesini tek bir şartla kabul edeceğini söyler. Can’ın şartı ise  Sanem’le birlikte tekneyle dünya turuna çıkmak olduğunu söyler. Sanem, Can’ın bu teklifini seve seve kabul eder ve ikili uzun aradan sonra yine romantik anlar yaşar.

Sanem’in ailesi, Sanem7in Can’la birlikte teknede olduklarını öğrenince korktukları şeyin başlarına geleceğini düşünmeye başlarlar. İki sevgili el ele onların karşısına çıkar ve barıştıklarını söyler. Hatta iki sevgili birlikte tekneyle dünya turuna çıkacaklarını söylerler.

Erkenci Kuş 48. Bölüm Fragmanı G0000eldi! Can Bir Tek Sanem’i Hatırlamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler