Ana SayfaDizilerCanevim 8. Bölüm Fragmanı Geldi! Ceylan'la Arama Giren Bedelini Öder!

İlgili Postlar

Canevim 8. Bölüm Fragmanı Geldi! Ceylan’la Arama Giren Bedelini Öder!

Canevim 7. son bölümüyle Atv ekranlarında yayınlandı. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ömer’le karşı karşıya gelen Taylan, Ceylan’a daha da yakın olacağını söylüyor. Ömer, Ceylan’ın işten ayrılmasını Taylan’ın ona yakınlaşmaya çalıştığını söylüyor. Ceylan’ın tedirginliğini fark eden Taylan, Simla’yı sevgilisi olarak tanıtıyor. Yardım gecesine Ceylan’ın Taylan’la gittiğini öğrenen Ömer, oraya gidip tüm davetlilerin içinde Taylan’a yumruk atıyor. Canevim 8. bölüm fragmanı geldi. Taylan, annesine ‘ Ceylan’la arama giren bedelini öder’ diyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ceylan’la Arama Giren Bedelini Öder!

Canevim 8. bölüm fragmanında; Feryal, yardım gecesindeki olaydan sonra oğlunu Ömer konusunda uyarıyor. Taylan’da onun kendisine bir şey yapamayacağını, onun başında daha büyük dertler olduğunu söylüyor. Ömer, Ceylan’ın kendisine değil Taylan’ın lafına inanmasına tahammül edemiyor. Feryal, oğluna Ceylan’ın kendisini değil Ömer’i sevdiğini söylüyor. Taylan’ın tepkisi sert oluyor ve ‘ Ceylan’la arama giren bedelini öder.’ diyor.

İşte Canevim 8. bölüm fragmanı..

https://twitter.com/i/status/1150877314043002882

CANEVİM 7. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Taylan, sırf Ceylan’ı etkileyebilmek için onların mahalleye atölye kurduğunun ve oğlunun bu takıntısının sonundan endişelenen Feryal, Taylan’ın şirketteki odasını boşaltıyor. Atölyeyi de istese kapatacağını söylüyor ve kendi ustasını atölyenin başına geçirip eleman seçimini ona bırakıyor. Taylan, annesine bu atölyeyi kapatıp başka bir atölye açacağını söyleyince Feryal geri adım atıyor.

Kristina, hacı anneye her şeyi itiraf edecekken yine Aytül gelip engel oluyor. Aytül, durumu Taylan’a anlattığında Fikret’le onu konuşturmasını söylüyor. Aytül, evde kimse yokken Kristina ile Fikret’i telefonla görüştürürken, Aytül’den şüphelenen Ömer eve geliyor ve konuşmaları duyuyor. Aytül’ü kapı dışarı atıp bir daha eve gelmesine izin vermiyor. Ömer, Kristina’nın aradığı numaradan Fikret’le görüşüyor. Ama bir şey ispat edemiyor.

Ömer, Taylan’a Ceylan’ın yakınlarında onu görmek istemediğini söylüyor. Taylan ise Ceylan’a daha da yakın olacağını söylüyor. Ömer, Ceylan’a Taylan’ın söylediklerini anlatıp onu uyarıyor. Ceylan, Taylan’dan şüphelenmeye başlıyor. Onun şüphelenmesini engellemek için Taylan, eski sevgilisi Simla’yı sevgilisi olarak tanıtıyor. Taylan, mahalledeki park için yardım gecesi düzenletiyor ve Ceylan’ın da geceye gelmesini istiyor.

Ceylan, önce karşı çıkıyor ama Taylan’ın sevgilisinin de geleceğini öğrenince Müjgan’la birlikte geceye gidiyor. Ömer, Elvan’dan yardım gecesine Ceylan’ın da gittiğini öğreniyor. Ömer, geceye gidip Ceylan’nın yanında Taylan’ı görünce deliye dönüyor ve Taylan’ı yumruklayıp Ceylan’ı kolundan tutup dışarı çıkarıyor.

Canevim 7. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Taylan Ceylan’ı Etkilemeyi Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler