Ana SayfaDizilerErkenci Kuş'da Dengeleri Değiştirecek Süpriz Oyuncu Transferi!

İlgili Postlar

Erkenci Kuş’da Dengeleri Değiştirecek Süpriz Oyuncu Transferi!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş, geçen sene yaz sezonundan beri ara vermeden yayın hayatına devam ediyor. Ocak ayına kadar devam edeceği öğrenilen dizinin yakınlarda senaristi değişti ve diziye yeniden hareketlilik gelmeye başladı. Erkenci Kuş’da dengeleri değiştirecek süpriz oyuncu transferi gerçekleşti. Tv ekranlarında bir çok dizide rol alan güzel oyuncu kim?

Salı Dizileri 2019

Erkenci Kuş’da Dengeleri Değiştirecek Süpriz Oyuncu!

Salı günleri ekranlara gelen Erkenci Kuş dizisi izleyicileri ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Ancak senaryosundaki tıkanmalar yüzünden çokça eleştiri alan dizi, daha yeni konularla ekranlara gelmek için oyuncu kadrosuna güzel ve başarılı bir oyuncu transfer etti. Bu oyuncuyla birlikte dizinin dengeleri değişebilir. Sevilen dizinin kadrosuna en son Bizim Hikaye dizisinde rol alan Başak Güröz dahil oldu.

Başak Güröz kimdir?

Kariyerinin henüz başlarında olmasına rağmen güzel oyuncu Başak Güröz’ün geniş bir hayran kitlesi var. Kanıt, Ateş Üstünde dizisi ile yıldızı parlayan güzel oyuncunun, dizilerin dışında birçok reklam filminde de boy gösterdi. En son Bizim Hikaye dizisinde oynayan Başak Güroz şimdi ise kariyerine Erkenci Kuş diziyle devam edecek.

Erkenci Kuş'da Dengeleri Değiştirecek Süpriz Oyuncu

ERKENCİ KUŞ 47. BÖLÜM ÖZETİ!

Sanem, Can’la uzun aradan sonra tekrar yakınlaşmaya başlar ama Can’ın bu yakınlaşmadan sonra aniden ortadan kaybolmasıyla endişelenir. Oysa Can, önemli bir sorunu çözebilmek için uğraş verir. Sorunun ortadan kalkmasından sonra bu duruma sevinen Sanem, Can’la beraber yeni bir tanıtım projesi için çalışmaya başlar.

Sanem, Can’ın kendisine ne kadar büyük bir fedakarlık yaptığının farkına varır ve artık problem çözme sırası kendisine geldiğini anlar. Sanem, Can için o çok değer verdiği tekneyi ona geri verir. Can, Sanem’in bu hediyesini tek bir şartla kabul edeceğini söyler. Can’ın şartı ise  Sanem’le birlikte tekneyle dünya turuna çıkmak olduğunu söyler. Sanem, Can’ın bu teklifini kabul eder ve ikili yine romantik anlar yaşar.

Sanem’in ailesi kızlarının Can’ın teknede olduğunu öğrenince korktukları şeyin başlarına geleceğini düşünmeye başlarlar. İki sevgili el ele onların karşısına çıkar ve barıştıklarını söylerler. Hatta birlikte tekneyle dünya turuna çıkacaklarını söylerler.

Erkenci Kuş 48. Bölüm Fragmanı Geldi! Can Bir Tek Sanem’i Hatırlamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler