Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 6. Bölüm Fragmanı Geldi! Nejat Güven Testini Geçiyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 6. Bölüm Fragmanı Geldi! Nejat Güven Testini Geçiyor!

Star Tv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 6. yeni bölümüyle 18 temmuz perşembe akşamı ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nejat’ın yılın en iyi iş insanı ödülünü almasından sonra dergi kapağına Suna’nın da fotoğrafını koyacak olmaları Suna’yı ifşa edebilir. Nejat, Kayra ve Suna birlikte tatile gidecekler. Suna, orada Nejat’a güven testi yapıyor. Nejat güven testini geçiyor.

Perşembe Dizileri 2019

Nejat Güven Testini Geçiyor!

Benim Tatlı Yalanım 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Neöat, Suna ve Kayra birlikte tatile çıkıyorlar. Kayra, annesiyle ve babasıyla birlikte tatil yapacağı için çok heyecanlı ama Suna, Nejat’la birlikte kalacağı için onu bir testten geçirmek istiyor ve kendisini boşluğa bırakıyor. Nejat onu tutarsa testi geçecektir. Nejat, Suna’yı tam düşecekken tutuyor. İkili bu tatilde birbirlerine yakınlaşmaya başlıyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 6. bölüm fragmanı…

BENİM TATLI YALANIM 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Hande, Serkan’dan Aylin’in geceleri evde kalmadığını öğreniyor. Kayra’nın duyacağı şekilde bunu Aylin’in yüzüne söylüyor. Kayra’yı inandırmak için Suna, o gece evde kalmak için babasından izin alıyor. Ama şartı Saniye’nin de onunla beraber kalması.

Nejat’ın iş yemeğine Suna’da katılır. Orada çok iyi karı kocayı oynarlar. İkili eve döndüklerinde Kayra, onlara aynı yatakta yatmak istediğini söyler. Nejat, Suna’nın kendisine sarılmış vaziyette uyanır. Saniye ile Hayri, beraber eve gelecek konuklar için yiyecek hazırladıkları sırada Kayra, onlara annesi ve babasıyla birlikte uyuduklarını annesinin babasına ahtapot gibi sarıldığını söyler.

Gelen misafirlere çok güzel mutlu karı kocayı oynarlar ama nasıl tanıştığınız sorusuyla Suna sıkışır. İkili mutfakta tartışırken konuşmaları duymaması gereken kişi duyar. Artık, ödülü alamayacağını düşünen Nejat, ortadan kaybolur. Suna ise kendisini affettirmek için Nejat’dan özür dilemek ister.Serkan, Nejat’ın saklandığı yere Suna’yı götürür. Yolda da onun Aylin değil Suna olduğunu anladığını söyler.

Ödül günü geldiğinde Hande, Nejat’ı anlatan bir sunum hazırlar. Suna’da bir sunum hazırlayıp Serkan’a verir. Serkan, Suna’nın yazdığı sunumu okur ve tüm salon etkilenir. Nejat, ödülü alır. Dergi kapağı olacak olan Nejat, kızıyla birlikte bir fotoğrafının konmasını ister ama kapak için Suna’yla olan fotoğrafı seçerler.

Benm Tatlı Yalanım 6. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Suna’yı Yeni Bir Tehlike Daha Bekliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler