Ana SayfaÜnlülerSimge Yeni İmajıyla İlk Kez Sahnede!

İlgili Postlar

Simge Yeni İmajıyla İlk Kez Sahnede!

Gençlerin en sevdiği isimler arasında olan Simge bu yaz yep yeni bir imajla sahnede. Senelerdir kumral görmeye alıştığımız başarılı şarkıcının imaj değişikliği ise sevenleri tarafından çok beğenildi.  Konserlerine hız kesmeden devam eden Simge yeni imajıyla ilk kez sahnede! Didim’de sahne alan ve konser sonrası kendisi hakkında sorulan soruları yanıtlayan Simge samimi açıklamalarda bulundu. İşte Simge’nin o açıklamaları;

Yeni İmajından Çok Memnun

Sevilen şarkıcı Simge bildiğiniz üzere imajında çok uç bir değişim yapmamıştı. Kumral olarak hafızalara kazınan başarılı şarkıcı bu yaz değişkenliğin akımına kapılarak iddialı bir tarz değişikliğine gitti. Yeni saçlarıyla sevenlerini şaşırtan Simge, sevenlerinden de tam not aldı.

Simge Sağın Sahnesi İle Nefes Kesti!

“Ketojenik Besleniyorum”

Sesi ve yorumuyla ön plana çıkan başarılı şarkıcı Simge Sağın aynı zamanda düzgün fiziğiyle de tüm dikkatleri üzerine topluyor. Fiziğine dikkat etmek için son dönemlerde birçok ünlü ismin tercihi olan “Ketojenik” beslenme tarzını uyguladığını açıklayan Simge, yoğun konser temposunda da bu şekilde enerjisini koruyor. Beslenme programı hakkında açıklamalar yapan başarılı şarkıcı ““Bu yoğun tempoda, kendime ayıracak zamanım az, formumu ve enerjimi korumak için sürekli alternatif çözümler üretiyorum.” ifadelerini kullandı.

Simge Sağın Kimdir?

Simge Yeni İmajıyla İlk Kez Sahnede!

Müzik tarzı ve sesiyle son dönemlerin en sevilen şarkıcıları arasında yer alan Simge Sağın, geçtiğimiz günlerde Didim Caprice Deluxe’de sevenleriyle buluştu. Sahne enerjisiyle kendisini dinlemeye gelenlere keyifli bir performans sunan Simge sarı saçlarıyla da tüm dikkatleri üzerine topladı. Simge’nin yeni stiline Demet Akalın, Emel Müftüoğlu, Deniz Seki‘den de övgüler yağdı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler