Ana SayfaKültür ve SanatMüzikReynmen "Ela" İle İzlenme Rekorları Kırıyor!

İlgili Postlar

Reynmen “Ela” İle İzlenme Rekorları Kırıyor!

Son dönemlerin en popüler ve sevilen isimleri arasında olan Reynmen günden güne daha geniş bir hayran kitlesine sahip oluyor. Lipton iş birliği ile 12 Temmuz tarihinde yeni klibini yayınlayan genç şarkıcı Reynmen “Ela” ile izlenme rekorları kırıyor. Kıs zamanda milyonlara ulaşan Reynmen’in yeni projesi ise hayranlarını heyecanlandırdı. İşte haberin detayları;

İddialı Konuşmuştu

Reynmen yeni şarkısı “Ela” ile ilgili olarak oldukça iddialı bir açıklama yapmıştı. Şarkısı için çekilen klibin 15 milyon izleyiciye ulaşmazsa hesabını kapatacağını açıklayan genç şarkıcı, şarkının klibini çok beğendiğini de dile getirmişti. Her izleyişte klibin yeni bir anlam ifade ettiğini açıklayan Reynmen, sevenlerine klibi anlamaları için en az üç kez izlemeleri tavsiyesinde bulunmuştu.

Reynmen Müzik Camiasından Neden Özür Diledi?

Yeni Parçasıyla Alışılmışın Dışına Çıktı

“Ela” ismini verdiği parçayla alışılmış tarzının dışına çıkan Reynmen yeni şarkısıyla da ses getirdi. Eski şarkılarına göre daha hareketli bir altyapı tercih eden ve melankoliden uzak duran Reynmen, “Derdim Olsun” adını verdiği parça için daha melankolik ve karanlık olduğunu belirtirken, “Ela”nın daha rahat ve eğlenceli bir şarkı olduğunu açıkladı.

Reynmen “Ela” İle İzlenme Rekorları Kırıyor!

Reynmen‘in 12 Temmuz’da yayınlanan”Ela” adını verdiği parçanın klibi yirmi dört saat içerisinde 17.5 milyon izlenmeye ulaşarak bir rekor kırdı. 3 günde yaklaşık olarak 30 milyon izlenme elde eden şarkı ise yazın en çok sevilen parçalarına şimdiden aday olmayı başardı. Reynmen yeni şarkısını 19-21 Temmuz tarihleri arasında, Lipton Ice Tea iş birliği ile düzenlenen Tomorrowland festivalinde Lipton Lounge’da seslendirecek.

Reynmen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler