Ana SayfaKimdirBaşak Güröz kimdir?

İlgili Postlar

Başak Güröz kimdir?

Başak Güröz kimdir? Başak Güröz nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Hangi burç?  Nasıl ünlü oldu? Ne iş yapıyor? Başak Güröz hakkında tüm güncel bilgiler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Başak Güröz kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli?

Başak Güröz, 26 Şubat 1991 tarihinde Antalya’da dünyaya geldi. Anne tarafından aslen Antalyalı, baba tarafından da aslen Bulgar göçmenidir.

Başak Güröz’ün burcu nedir?

26 Şubat günü dünyaya gelmiş olan Başak Güröz, Balık burcudur.

Başak Güröz’ün eğitim hayatı

Başak Güröz, Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü mezunudur. Eğitim hayatını sürdürürken, oyunculukla ilgilenmeye başladı. Bununla birlikte, Akademi 35 Buçuk’ta oyunculuk eğitimi aldı. Ardından, oyunculuk alanında kendini daha çok geliştirmeye karar verdi ve Konservatuar’a yazıldı ve tiyatro bölümünden mezun oldu. Ayrıca, kamera önü eğitimi de aldı.

Başak Güröz’ün kariyeri

Oyunculuk hayatına reklam filmlerinde rol alarak başlayan Başak Güröz, Panda, Vatan Bilgisayar ve LCW reklamlarında rol aldı.

İlk dizi oyunculuğu deneyimini ise, Kanıt Ateş Üstünde dizisi ile gerçekleştirdi. Dizide, Komiser Asya karakterine hayat vermiştir.

Başak Güröz’ün aşk hayatı

Kanıt Ateş Üstünde dizisindeki rol arkadaşı Gurur Aydoğan ile yakınlaştı. Bu yakınlaşma kısa sürede aşka dönüştü. İlişkilerini evliliğe taşımaya karar veren Gurur Aydoğan ve Başak Güröz, nişanlandı. Ünlü çift, 2019 yılı Haziran ayında evlenmeyi planlıyor. Başak Güröz’ün nişanlısı Gurur Aydoğan, merhum sanatçı Oya Aydoğan’ın oğludur.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler