Ana SayfaKimdirGurur Aydoğan kimdir?

İlgili Postlar

Gurur Aydoğan kimdir?

Gurur Aydoğan kimdir? Gurur Aydoğan nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Hangi burç? Gurur Aydoğan nasıl ünlü oldu? Gurur Aydoğan kiminle akraba? Gurur Aydoğan hakkında merak edilenler haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Gurur Aydoğan kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Aslen nereli? Kimin oğlu?

Gurur Aydoğan, 8 Kasım 1988 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi? 2016 yılında vefat eden usta oyuncu Oya Aydoğan’ın, Latif Demirbağ ile olan evliliğinden dünyaya geldi. Boyu 1.90 cm., kilosu 86 kg. civarında olan Gurur Aydoğan, fiziksel özellikleri ile dikkat çekiyor.

Gurur Aydoğan hangi burç?

Gurur Aydoğan, Akrep burcudur.

Gurur Aydoğan’ın eğitim hayatı

Kariyerinde, annesi Oya Aydoğan’ın yolunda ilerlemeye karar veren Gurur Aydoğan, eğitim hayatını da oyunculuk üzerine sürdürdü. Aydoğan, Yeditepe Üniversitesi Sanat Yönetimi Bölümü mezunudur. Üniversitenin ardından, 35.5 Sanat Akademisi ve Craft Oyunculuk Atölyesi’nde de oyunculuk eğitimi aldı.

Gurur Aydoğan’ın kariyeri

Oyunculuk alanında kendini geliştiren ve eğitim hayatını tamamlayan Gurur Aydoğan, ilk oyunculuk deneyimini Kedi Özledi isimli film ile yaşadı. Ardından, Oyun Zamanı isimli filmde rol aldı. İlk defa dizi oyunculuğu yapmaya başlayan Gurur Aydoğan’ın ilk dizi projesi ise, Not Defteri isimli dizi oldu.

Oyunculuk kariyerinde ilerleyen Gurur Aydoğan, son olarak Kanıt Ateş Üstünde isimli dizide rol aldı. Tansel Öngel, Ahmet Olgun Sünear ve Başak Güröz gibi isimlerin başrolünde yer aldığı dizide, Çetin karakterine hayat verdi.

Gurur Aydoğan’ın aşk hayatı

Gurur Aydoğan, Kanıt Ateş Üstünde dizisinde tanıştığı Başak Güröz ile aşk yaşamaya başladı. Kısa sürede evlilik kararı alan çift, nişan yüzüklerini takarak evlilik yolunda ilk adımlarını attı. Gurur Aydoğan ve Başak Güröz, 2019 yılı Haziran ayında evlenmeyi planlıyor.

Gurur Aydoğan’ın filmografisi

Kedi Özledi

Oyun Zamanı

Not Defteri

Kanıt Ateş Üstünde

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler