Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım Dizisine Süpriz Bir Oyuncu Dahil Oldu!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım Dizisine Süpriz Bir Oyuncu Dahil Oldu!

Star Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 6. yeni bölümü ile 18 temmuz perşembe akşamı ekranlara gelecek. Başrollerini Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer’in paylaştığı diziye yeni bir karakter katıldı. Benim Tatlı Yalanım dizisine süpriz bir oyuncu dahil oldu. Bu yeni karakterin diziye katılmasıyla Suna’nın babası Şevket, kendisini içinden çıkılmaz bir durumun ortasında bulacak.

Perşembe Dizileri 2019

Benim Tatlı Yalanım Dizisine Süpriz Bir Oyuncu!

Benim Tatlı Yalanım dizisine yeni bir karakter dahil oldu. Suna’nın babası Şevket’in kızlarına öldüğünü söylediği eski eşini canlandıracak usta oyuncu Goncagül Sunar, bu yeni karakter ile diziye dahil oldu. Goncagül Sunar, 1992 yılından beri bir çok dizide birbirinden farklı bir çok karakter ile izleyicilerin karşısına çıktı. Usta oyuncu dizide kilit bir karakteri canlandıracak yani onun ortaya çıkması ortalığı karıştıracak. Çünkü Şevket çocuklarına annelerinin öldüğünü söyleyerek çocuklarını tek başına büyütmüştü.

Goncagül Sunar Kimdir?

Goncagül Sunar, daha önce; Asmalı Konak’ta Hayriye karakterini, Çemberimde Gül Oya’da Canan Leyla ile Mecnun’da Sabiha , Muhteşem Yüzyıl’da Cevher hatun karakterlerini canlandıran oyuncu son olarak Bir Litre Gözyaşı dizisinde Suna karakteriyle ekranlara gelmişti.

Benim Tatlı Yalanım Dizisine Süpriz Bir Oyuncu Dahil Oldu

BENİM TATLI YALANIM 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Hande, Serkan’dan Aylin’in geceleri evde kalmadığını öğreniyor. Kayra’nın duyacağı şekilde bunu Aylin’in yüzüne söylüyor. Kayra’yı inandırmak için Suna, o gece evde kalmak için babasından izin alıyor. Ama şartı Saniye’nin de onunla beraber kalması.

Nejat’ın iş yemeğine Suna’da katılır.İkili eve döndüklerinde Kayra, onlara aynı yatakta yatmak istediğini söyler. Nejat, Suna’nın kendisine sarılmış vaziyette uyanır. Saniye ile Hayri, beraber eve gelecek konuklar için yiyecek hazırladıkları sırada Kayra, onlara annesi ve babasıyla birlikte uyuduklarını annesinin babasına ahtapot gibi sarıldığını söyler.

Gelen misafirlerin nasıl tanıştığınız sorusuyla Suna sıkışır. İkili mutfakta tartışırken konuşmaları duymaması gereken kişi duyar. Artık, ödülü alamayacağını düşünen Nejat, ortadan kaybolur. Suna ise kendisini affettirmek için Nejat’dan özür dilemek ister. Serkan, Nejat’ın saklandığı yere Suna’yı götürür. Yolda da onun Aylin değil Suna olduğunu anladığını söyler.

Suna’da bir sunum hazırlayıp Serkan’a verir. Serkan, Suna’nın yazdığı sunumu okur. Nejat, ödülü alır. Dergi kapağı olacak olan Nejat, kızıyla birlikte bir fotoğrafının konmasını ister ama kapak için Suna’yla olan fotoğrafı seçerler.

Benim Tatlı Yalanım 6. Bölüm Fragmanı Geldi! Nejat Güven Testini Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler