Ana SayfaDizilerİrem Sak İç Çamaşırsız Fotoğraf Paylaştı Sosyal Medyada Trend Topic Oldu!

İlgili Postlar

İrem Sak İç Çamaşırsız Fotoğraf Paylaştı Sosyal Medyada Trend Topic Oldu!

Başarılı güzel oyuncu İrem Sak, Fox Tv ekranlarında yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinde oynuyor. Dizide sevilen Müjde karakterini canlandıran oyuncu dizinin sezon arası vermesinden sonra dinlenmek için tatile çıktı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan oyuncu paylaşımlarıyla kendisinden söz ettirmeyi binlerce beğeni almayı başarıyor. Son olarak yaptığı paylaşımla adete yorum yağmuruna tutuldu. İrem Sak iç çamaşırsız fotoğraf paylaştı sosyal medyada trend topic oldu.

İrem Sak kimdir ?

İrem Sak İç Çamaşırsız Fotoğraf Paylaştı Trend Topic Oldu!

İrem Sak’ın aktif bir sosyal medya kullanıcı olduğu biliniyor. Şu sıralar tatilde olan güzel oyuncu aynanın karşısına geçti ve iç çamaşırsız bir fotoğrafını çekerek sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımına binlerce yorum yağdı. İrem Sak’ın bu paylaşımına ünlü isimlerde yorum yorumsuz kalamadı. Bodrum’un ardırdan Alacatı’da da denizin ve güneşin tadını çıkaran oyuncu sık sık takipçilerine fotoğraf paylaşıyor. Ünlü oyuncunun son paylaşımı sosyal medyada trend topic oldu.

İşte İrem Sak’ın o paylaşımı…

İrem Sak İç Çamaşırsız Fotoğraf Paylaştı Trend Topic Oldu

İREM SAK’IN O FOTOĞRAFI OLAY OLDU!

Ünlü oyuncunun tatilden ayna karşısına geçip iç çamaşırsız çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. İrem Sak’ın bu paylaşımına hayranları ve takipçileri yorum yağmuruna tuttu. Sak’ın bu paylaşımına ünlü isimlerde yorum yaptı. Danla Biliç yaptığı yorumda; ‘Bende neden böyle durmamıştı acaba’ yorumunu yaparken, Simge Sağın ise Sak’a övgüler yağdırarak, ‘Bebeksin bebek, çok güzel olmuş kırmızılar üstünde’ yorumunu yaptı.

GÜLSE BİRSEL’DEN DE OYUNCUYA YORUM GELDİ!

Ünlü oyuncu senarist Gülse Birsel ise İrem Sak’ın paylaşımına; ‘ İrem hanım kalıcı oje mi normal mi? Norma oje ise lütfen marka numara öğrenebilir miyim? Fotoğrafta çok dikkatimi çekti. Tşk’ yorumunu yaptı. Ünlü isimlerin İrem Sak’ın mizahi bir şekilde ojelerine yorum yaparken, hayranları ise doğal güzelliğine övgü dolu yorumlar yaptılar.

TREND TOPİC OLDU!

İrem Sak’in instagram hesabından paylaştığı fotoğrafı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı. Hatta bu kare Twitter’da en çok konuşulanlar arasında ilk sıraya yükselerek Trend Topic oldu.

İrem Sak’tan Olay Poz! Görenlerin Ağzı Açık Kaldı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler