Ana SayfaDedikoduKylie Jenner'in Reklam Filmi Olay Oldu!

İlgili Postlar

Kylie Jenner’in Reklam Filmi Olay Oldu!

Dünyaca ünlü model Kylie Jenner, yeni piyasaya çıkardığı Kylie Skin adlı markasının 2019 yaz tanıtımını yaptı. Markanın reklam tanıtım filmini çeken Kylie Jenner, marka değil sanki kendi vücudunu tanıtır gibiydi. Reklam filminin yayınlanmasından dakikalar sonra film milyonlarca kere izlendi. Markanın ürün satışları şimdiden satış rekorları kıracak gibi görünüyor. Kylie Jenner’in reklam filmi olay oldu.

Kylie Jenner.. Kolayca Zengin Oldu, Nasılmı?

Kylie Jenner’in Reklam Filmi Olay Oldu!

İkili ruj kitleriyle kozmetik ve güzellik dünyasına adım atan ve ardından güzellik ürünleri ile bir makyaj imparatorluğu kurmayı başaran Kylie Jenner,  Kozmetik ürünlerinden sonra şimdi de Kylie Skin ile dünya magazin gündemine oturmayı başardı. Markanın ürünlerini kullananlardan bir çok şikayet mesajlarında bulunmuş olsa da, büyük bir kitle şimdiden Kylie Skin’in oynadığı reklam filmiyle markanın şimdiden satış rekorları kıracağı tahmin ediliyor.

HER ŞEYE KULAĞINI TIKADI VE KAMERA KARŞISINA GEÇTİ!

Tüm şikayet yorumlarına karşı kulağını tıkayan ve yeni markasının 2019 yaz koleksiyonu çekimleri için kamera karşısına geçen Jenner, reklam filmi görüntüleriyle izleyenleri şaşkına çevirdi. Tanıttığı ürününden çok kendisini ön plana çıkaran Kşylie Jenner, sanki tanıttığı ürünü değil kendi vücudunu tanıtıyor gibiydi yorumlarını aldı. Düzgün vücuduyla reklam filmini izleyenlerin yüreklerini hoplattı.

İşte Kylie Jenner’in o çok konuşulacak reklam filmi…

https://youtu.be/bWLjpEI7LaU

KYLİE JENNER ÜRÜNÜ DEĞİL KENDİNİ TANITIYOR GİBİYDİ!

Jenner reklam filmiyle görenleri şaşırttı. Üründen çok kendisini ön plana çıkaran Jenner, sanki ürünü değil kendini tanıtıyor gibiydi. Kusursuz vücuduyla izleyenlerin yüreğini hoplatmayı başardı.

Tam ismi Kşyie Kristen Jenner olan ünlü model, 22 yaşındadır. Kylie de ailesindeki diğer kişiler gibi ünlü ABD’li genç televizyon kişiliği ve modeldir. Her dönem dünya magazin bültenlerinde en çok konuşulan ve aynı zamanda dünya genelinde geniş bir kitle tarafından takip edilen Kim Kardashian’ın üvey kardeşidir. 4 üvey kardeşe sahip Kylie ilk olarak kız kardeşi Kendall ile Paper Magazine dergisinin ‘Güzel İnsanlar’ başlığı altında dergiye konu oldu.

Jenner henüz 14 yaşındayken modellik kariyerine başladı ve kuzeni Natashanın giyim firması tanıtımı için modellik yaptı.2011 yılında kız kardeşi ile ünlü bir dergi tarafından ‘Stil Elçileri’ seçildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler