Ana SayfaDizilerKadın Dizisinin Bahar'ın dan Veda Mesajı!

İlgili Postlar

Kadın Dizisinin Bahar’ın dan Veda Mesajı!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Kadın 64. sezon finali bölümüyle izleyicilerine veda etmişti. 3. sezonda yayınlanacak dizinin sevilen karakterlerinden Bahar’ı canlandıran Özge Özpirinçci sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve dizinin sıkı takipçileri tarafından büyük tepki aldı. Kadın dizisinin Bahar’ın dan veda mesajı hayranlarını kızdırdı.

Özge Özpirinçci kimdir?

Kadın Dizisinin Bahar’ın dan Veda Mesajı!

Fox Tv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizilerinden Kadın’ın Bahar karakterini canlandıran ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım dizinin sıkı takipçileri tarafından büyük bir korkuya sebep oldu. Ünlü oyuncu dizi sezon finaline girdikten sonra bir sinema filmine başladı ve çekimleri tamamlanan filmin karakterine veda etmek için instagram hesabının hikayesinden hoşçakal paylaşımında bulununca olanlar oldu.

Kadın dizisiyle hayran kitlesini genişleten ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, yaz tatilinde hem tatil yapıyor hemde yeni rol aldığı filmi, ‘Biz Böyleyiz’i çekiyordu. Caner Özyurtlu’nun yönetmenliğini yaptığı filmde oynayan Özpirinçci’ye; Berrak Tüzünataç, Boran Kuzum, Engin Öztürk, Şebnem Bozoklu, Hümeyra, Meriş Aral gibi ünlü oyuncular da eşlik ediyor. Herkesin büyük bir merakla beklediği filmde Efsun isimli bir karakteri oynayan Özge Özpirinçci, çekimler bittikten sonra sosyal medya hesabının hikayeler bölümünde Hoşçakal Efsun.. Paydos  diyerek veda mesajı paylaştı.

TAKİPÇİLERİ NE OLDUĞUNU ANLAYAMADI!

Özge Özpirinçi’nin yaz sezonunda film çekimlerinin olduğunu bilmeyen takipçileri veda mesajını Kadın dizisinden ayrılıyor olarak anladı ve “Hoşçakal’ yazan paylaşımını okuyan tüm takipçileri Bahar karakterinin 3. sezonda olmayacağını düşündü. Üç milyon kişi tarafından takip edilen ünlü oyuncunun bu paylaşımı dizinin son bölümünde, Bahar’ın yol ortasında bayıldıktan sonra, Sarp, Arif ve annesi tarafından hastaneye götürüldüğü sırada arabanın kaza geçirmesinden sonra öleceği ve diziden ayrılacağı şeklinde yorumlandı.

Özge Özpirinçci, önümüzdeki sezon Kadın dizisinde olacak mı bu konu henüz netleşmedi ama tahminlere göre Kadın dizisinin yeni sezonu olduğuna göre Bahar’da ölmeyecek dizi devam edecek. Dizide hangi karakterler devam edecek henüz bir netlik kazanmadı. Kadın dizinini yeni sezonu ekim ayının ilk haftası ekranlara gelmesi bekleniyor.

Kadın Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler