Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 7. Bölüm Fragmanı Geldi! Ali Sevda'nın Kendisinden Uzaklaşmasına Anlam Veremiyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 7. Bölüm Fragmanı Geldi! Ali Sevda’nın Kendisinden Uzaklaşmasına Anlam Veremiyor!

Atv ekranlarının salı günleri izleyicileri ekranlara kilitleyen dizisi Kimse Bilmez 6. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Ali, Sinan’ı vuran adamı buluyor ve Sevda’nın ailesine götürüp her şeyi itiraf etmesini sağlıyor. Ardından karakola götürüp teslim olmasını istiyor. Sevda, kendinde değilken Ali’yi sevdiğini itiraf ediyor. Ama babasının Ali’nin oğlunu öldürdüğünü bildiği için ondan uzaklaşmaya başlıyor. Ali Sevda’nın kendisinden uzaklaşmasına anlam veremiyor.

Salı Dizileri 2019

Ali Sevda’nın Kendisinden Uzaklaşmasına Anlam Veremiyor!

Kimse Bilmez 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sevda ile Uygar’ı beraber gören Ali, birde Uygar’ın evinde kaldıklarını öğrendikten sonra Sevda’nın karşına çıkıp, onu artık tanıyamadığını, madem böyle yapacaktı neden insanları boşu boşuna meşgul ettirdiğini soruyor. Sevda’da mesafeli bir şekilde ‘Kusura bakmayın Ali hocam’ diyor. Pilot, hapisten çıkıyor. Kapının önünde Duygu’yu görünce çok mutlu oluyor. Duygu, ne kadar çabuk çıktığını söylediğinde Pilot, ‘Benim hapisten çıkmam sizin hoşunuza gitmedi mi?’ diyor

işte Kimse Bilmez 7. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1151240152888438785

KİMSE BİLMEZ 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tuğçe ile içki içtikten sonra Ali’nin kapısına giden Sevda, kendinde değilken Ali’ye karşı hissettiklerini ona bir bir anlatıyor. Ali’nin Tuğrul babaya Sevda’yı sevdiğini itiraf etmesini de Sevda duyuyor. Ama Sevda, babasının yaptıklarından dolayı Ali’den uzaklaşıyor. Sevda’nın reklam filminde oynayacağı ajansı Uygar satın alıyor. Sevda bundan haberi olmadan gidip çekimlere başlıyor hatta ilk avansını alıyor.

İlk avansını alıp Hüdaverdi’nin yanına gidip o parayı Ali’ye vermesini ve ona çok iyi bakmasını gözyaşları içinde söylüyor. Hüdaverdi, Sevda’nın verdiği zarfı Ali’ye veriyor. Ali, içinde yazan notu okuduktan sonra Sevda’yı arıyor ama bulamıyor. Ali, Sinan’ı vuran adamı bulup Sevda’nın annesiyle babasının karşısına çıkarıp her şeyi itiraf ettiriyor. Daha sonra adamı alıp karakola götürüyor. Adamın rahat tavırlarından bu işin içinde başka bir iş olduğunu anlıyor ve geriden takip etmeyi düşünüyor.

Pilot, hapiste daha önce arkadaşına ihanet eden kişiyle kavgaya tutuşuyor. Son anda öldürülmekten kurtulan Pilot, yakın dostunu öldüren kişinin ismini istediğinde Ali’nin ismini veriyor. Pilot’u hapisteyken Duygu ziyaret ediyor ve kendisine teşekkür ediyor. Pilot’dan başına bela oldukları için de özür diliyor. Ali, Tuğçe’den Sevda’nın Uygar’ın ajansında çalıştığını öğreniyor. Ajansa gittiğinde Uygar’dan Sevda’nın çiçek aldığını görüyor.

Kimse Bilmez 6. Bölüm 2. Fragmanı Geldi! Ali’nin Aşk İtirafı Pilot’un Aşk Mücadelesi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler