Ana SayfaDedikodu“Ezan Remix” Yaptığı İddiasını Yalanladı!

İlgili Postlar

“Ezan Remix” Yaptığı İddiasını Yalanladı!

Geçtiğimiz günlerde müzik piyasasına geri dönüş yapan DJ Akman geçmişte, hakkında yaptığı iddia edilen “Ezan Remix” ile ilgili yalnızca bize konuştu. “Ezan Remix” yaptığı iddiasını yalanladı. Ayrıca sanatçı, hakkında çıkan “öldü” iddialarını da cevapladı. İşte tüm detaylar haberimizde…

DJ Akman Ölmedi!

“Bunları kim neden çıkardı veya çıkarıyor bilmiyorum ama öldü haberi tamamen yalan bir haberdir, ben sadece bir ara vermek zorunda kaldığım müziğe ve bunu fırsat bilen rakiplerim yalanlar ile süsleyerek internet ortamında haber yapmışlar.”

DJ Akman Kimdir?

“Ezan Remix” Yapan Şahıs Şikayetlerimiz Sonucunda Yakalandı!

“Ezan remix konusuna gelince, bu 2004 yılında ben ne zaman ‘Türkiye’de albüm, klip yapmaya gidiyorum.’ dediğim an böyle bir şey yapılmış, ben eskiden rap şarkılarımda her zaman DJ Akman diye seslenirdim. Birileri oradan o sesi kesip böyle bir remix yapıp benim o sesimi içine eklemiş hatta sesin arkasında hangi rap şarkımdan alındığı bile duyuluyor. Tabi ki bunu savcılığa şikâyet ettik, bunu internet ve Youtube ortamına yükleyen kişi araştırmalar sonucu yakalandı ve gereken cezayı aldı. ”

“Ezan Remix” Yaptığı İddiasını Yalanladı!

“Şimdi 2018 yılında ‘Tekrar müziğe dönüyorum.’ diye haber yazdım ve birileri tekrardan bir ezan remix yapıp Youtube’a yüklemiş tabi ki bununda şikâyetini yaptık ve araştırmalar sürüyor. Bunu yapan kişi de elbet yakalanıp cezasını çekecektir. Ben Dinine, örf ve adetlerine bağlı bir aileden geliyorum, Hollanda’da küçük yaşlarda hem Hollanda okulu hem de Kuran kursuna gitmiş biriyim. Böyle bir şeyi benim adıma yapanlar elbet bunun hesabını verecekler.”

DJ Akman Geri Döndü!

Nankörlük Ettiler!

“Ben Hollanda’da müzik yapmak isteyen birçok gence yardımcı oldum. Şarkı Rap sözleri olsun, Müzik alt yapıları olsun, Ses kayıt olsun, hatta benim çıktığım sahnelere bile gitmelerine yardımcı oldum. Buradan isim vermek istemiyorum ama ben Hollanda’da müzik ile uğraşırken benden heves kaparak başlayan o gençler şimdi her yerde gördükleri yardımı inkâr eder olmuş. Nankörlük yapmasınlar ben olmamış olsaydım onlar bırakın şarkı çıkarmayı, evde yapmaya çalıştıkları amatör şarkıları sadece yakın arkadaş çevrelerinde dinlenmekle kalırdı.”

“Doğru yolda yürürseniz güzel işler yaparsanız sizinle uğraşan elbet olur, ama bilsinler ki beni yıkmaz bunlar. Ben 1998’li yıllardan beri bu piyasadayım ve o zamanlar yaşım 12! Ne zorluklar ne uğraşanlar gördüm ama bizi yolumuzdan döndüremedi! Herkes kendi işini yapsın bıraksınlar bir başkası ile uğraşıp o kişiye iftira atmayı. Çocuk değilsiniz olgun yaşlarda insanlarsınız. Ben herkesi severim, herkes ile iyi geçinen biriyim, beni gerçekte tanımış olsanız o attığınız laf ve iftiralar için çok üzülürsünüz. Gerek yok boşuna yapmayın ben herkesi seviyorum.”

“DJ” Gidiyor, “Akman” Kalıyor

“Beni herkes DJ Akman olarak biliyor. Ben yavaş yavaş DJ harflerini kaldırıp birkaç single çalışması sonrası Tamamen AKMAN adı altında devam edeceğim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler