Ana SayfaDedikoduAleyna Tilki'den eleştirilere karşı bikinili paylaşım

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den eleştirilere karşı bikinili paylaşım

Genç şarkıcı geçtiğimiz günlerde bikinili görüntülenen ve kilosuyla eleştirilirken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Tilki sarı bikinisiyle paylaşım üstüne paylaşım yaptı.

Aleyna Tilki ne yapsa ne söylese olay olmayı başarıyor. Bunun yanında konserden konsere koşturan Tilki, bir yandan da çıkarmış olduğu şarkılarla kariyerinde hızlı bir şekilde ilerlemeye devam ediyor.

ale

Bodrum’da yapmış olduğu tatille birlikte bikini seçimiyle de adından söz ettiren Aleyna Tilki gündemden düşmüyor. Tilki eleştirilere karşı bikinili hallerini paylaşmış ve şu açıklamayı yapmıştı:

Vücudumu Beğeniyorum

“Şu anda 5 kilo verdim, istemeyerek verdim, çok tempolu çalıştığım için o günden sonra çok fazla konserim oldu. Çok kilo verdim. Veriyorum ,alıyorum. Aleyna Tilki ölçüsü bu işte. Yoğunluğuna göre kilo alıp veren halim yani. Çok seviyorum gerçekten bedenimi, ruhumla çok yakıştığını düşünüyorum. O yüzden de aşırı mutluyum yani. Ruhuma ve bedenime sahip olduğu için çok mutluyum.”

Kendiyle barışık olduğunu söyleyen Aleyna Tilki yine tatile çıktı ve bu sefer sarı bikinisiyle poz verdi.

Bir çok poz veren Aleyna o hallerini sosyal medya hesabından paylaştı. Tilki’nin paylaşımı gündeme bomba gibi düştü ve çok beğenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler