Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 7. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Suna Nejat'a Fena Halde...

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 7. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Suna Nejat’a Fena Halde Aşık Oluyor!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım 6. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nejat, Suna ve Kayra iki günlük tatile çıkarlar ama Nejat’ın ayağından sakatlanmasıyla geri dönmek zorunda kalırlar. Suna’nın konuşmasıyla Hande, istifa etmekten vazgeçiyor. Serkan, dergi kapağında Suna’nın fotoğrafının basılmasına engel olamıyor ama Hande, son anda toplattırmayı başarıyor. Suna Nejat’a fena halde aşık oluyor.

Perşembe Dizileri 2019

Suna Nejat’a Fena Halde Aşık Oluyor!

Benim Tatlı Yalanım 7. bölüm ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda; Suna, Nejat’a aşık olduğunu fark ediyor ve ondan uzak durmaya çalışıyor. Hiçbir şeyden haberi olmayan Nejat, dün gece birden ortadan neden kaybolduğunu soruyor. Nejat,cevap vermekten kaçan Suna’dan gömlek seçimi için yardım istiyor. Suna, Nejat’a aşık olduğunu belli etmemek için uğraş veriyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 7. bölüm ilk tanıtımı…

BENİM TATLI YALANIM 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kayra ile Suna, tatile giderken Nejat’ın sürekli telefonla görüşmesinden rahatsız oluyorlar. Telefonları kapatıp tatilin tadını çıkarmak istiyorlar. Nejat ise üç gün sonra Almanya’dan gelecek yeni müşteri için hazırlık yapmak zorundadır. Serkan, Hande ile bu görüşmek için hazırlık yapmak yanına gittiğinde Hande’nin toplandığını ve istifa edeceğini öğrenir. Bir de üstüne dergi kapağında Suna’nın fotoğrafının da yer alacağını öğrenince, Nejat’ı arar ama ulaşamaz. Kendi çabalarıyla olayı çözmeye çalışır ama eline yüzüne bulaştırır Dergi basılır.

Şevket, eski karısının dükkanına girip ortalığı kırar döker. Polisler mala zarar vermeden Şevket’i ifadeye çağırır. Eski karısı geri dönmüştür. Hemde, Nejat’ın Almanya’dan beklediği önemli müşteri olarak. Nejat, ayağından sakatlanınca tatili yarım bırakıp dönerler. Döndüğünde Hande’in istifasını öğrenir. Tüm işler üzerine kalır. Bir de üzerini Derginin basıldığını öğrenince çaresiz kalır.

Suna, Hande’nin yanına gidip onunla konuşur ve Hande istifadan vazgeçer. Serkan, Nejat, Suna derginin basıldığını öğrenip çaresizce kıvranırken Hande, gelir ve olayı çözer. Dergiyi toplattırmayı başarır ama Aylin’in başka bir ailesi olduğunu Nejat’la Aylin’in Kayra için bir arada olduğunu öğrenir. Almanya’dan gelen müşteriyle yani Suna’nın annesiyle görüşme yapılır ve işi alırlar. O akşam Suna, bu olayı kutlama yemeği düzenler. Herkes gittikten sonra Suna, Nejat’a şarkı söyler ve ona aşık olduğunu anlar birden ortadan kaybolur.

 Benim Tatlı Yalanım 6. Bölüm Fragmanı Geldi! Nejat Güven Testini Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler