Ana SayfaDizilerAfili Aşk 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem Ayşe'yi Kıskanmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem Ayşe’yi Kıskanmaya Başlıyor!

Kanal D ekranlarının çarşamba günleri izleyenleri ekranlara kilitleyen dizisi Afili Aşk 7. yeni bölümüyle 24 temmuz çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Ceyda, Kerem’le Ayşe’yi ayırmak için aldığı ses kaydıyla onları tehdit eder. O ses kaydını ele geçirmek için Ayşe, Hande’nin evinin anahtarını gizlice alıp evine girer. Ama alarmın çalmasıyla kaçacak yer bulamayıp güvenliklere yakalanır. Dizinin yeni bölümünde Kerem Ayşe’yi kıskanmaya başlıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Kerem Ayşe’yi Kıskanmaya Başlıyor!

Afili Aşk 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayşe’nin değişen giyim tarzı önce Kerem’i etkilemeye başlıyor. Kerem’in arkadaşlarından biri şirkete geliyor ve orada Ayşe ile karşılaşıyor. Kerem’in arkadaşı, ofiste bir kız gördüğünü ve ondan çok etkilendiğini söylüyor. Kerem, arkadaşını bu kadar etkileyen kızı merak ediyor. Tam da o sırada yanlarından Ayşe geçiyor ve olayı anlayan Kerem, Ayşe’yi deli gibi kıskanıyor.

İşte Afili Aşk 7. bölüm fragmanı..

https://youtu.be/y1oiFMdlQWg

AFİLİ AŞK 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceyda, Kerem’le Ayşe’ye sürekli kavga etmelerini ve bir an evvel ayrılmalarını ister. İkili kavga ettikçe Ceyda mutlu olur. Ama her kavgalarından sonra daha da yakınlaşmaya başlarlar. Bu arada Samet ile Hülya, çocuklarının olması için büyücüye giderler. Büyücü, iki tane hamile kadının saçlarını taradıkları tarakla Hülya saçlarını tararsa çocuklarının olacağını söyler. Samet, tarağın birini Gonca’nın yardımıyla hamile elemanın birinden alır. İkincisini Hülya, evlerine gelen hamile misafirinin anneannesinden hatıra kalan tarağını alınca işler karışır.

Misafir, Yelda’yı arayıp tarağını evlerinde düşürdüğünü söyleyince, Ayşe’nin aldığını zannederler. Ama Samet, Ayşe’nin suçlanmasına gönlü razı olmaz ve her şeyi ailesine itiraf eder. Hülya ve Samet, Ayşe’den özür diler. Rıza ise, öfke sorunu için doktora gider. Doktor ilaç verir ve ondan yeni bir başlangıç yapmasını ister. Rıza, eve gelirken Nazmiye’ye çiçek alır.

Nazmiye, gündüz Rıza’yı kahvede de bulamayınca kendisini aldattığını zanneder ve Rıza’yla tartışmaya başlar. Kerem’le Ayşe’de tartışarak eve gelir ve Kerem Ayşe’yi orada bırakır gider. Muhsin beyle Melehat konuşup çocukları barıştırmak için bir araya getirerek öğüt verirler. Öğütten sonra ikili ailelerini üzmek istemezler. Kerem, Ceyda’yı yemeğe götürüp oyalarken, Volkan da Ayşe’yi Ceyda’nın evine götürür. Volkan güvenliği oyalar ve Ayşe eve girer. Ama Ayşe, evin alarmı çalınca kaçarken güvenliklere yakalanır.

Afili Aşk 7. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ayşe Fena Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler