Ana SayfaDizilerAfili Aşk 7. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ayşe Fena Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Afili Aşk 7. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Ayşe Fena Yakalanıyor!

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Afili Aşk 6. son bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Ceyda, Ayşe’ye Kerem’i elindeki ses kaydıyla tehdit ederek sürekli kavga etmelerini ister. İkili herkesin duyacağı şekilde kavga ederler. Bir taraftan da ses kaydını ele geçirmek için uğraşırlar. Kerem Ceyda’yı oyalarken Ayşe, gizlice Ceyda’nın evine girer ama güvenliklere fena yakalanıyor.

Çarşamba Dizileri 2019

Ayşe Fena Yakalanıyor!

Afili Aşk 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kerem’le Ayşe’nin kavgaları aileleri tarafından da fark edilir. Onlar kavga ettikçe Ceyda mutlu olur. Ama her kavgalarından sonra ikili daha da yakınlaşmaya başlar. Kerem ile Ayşe asansörde kalır. Ayşe orada fenalaşınca Kerem onu kucağına alıp dışarı çıkarıp ilgilenince Ceyda amacına ulaşamaz. Ceyda, Kerem’e akşam evlerine yemeğe geleceğini orada da kavga etmelerini ister.

AFİLİ AŞK 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bu arada Samet ile Hülya, odalarında bir şey bulup büyücüye giderler. Çocuklarının buldukları şey yüzünden mi olup olmadığını büyücüye sorarlar. Büyücü, iki tane hamile kadının saçlarını taradıkları tarakla Hülya saçlarını tararsa çocuklarının olacağını söyler. Samet, tarağın birini Gonca’nın yardımıyla hamile elemanın birinden almayı başarır. İkincisini Hülya, evlerine gelen hamile misafirinin anneannesinden hatıra kalan tarağını çalınca işler karışır.

Misafir, Yelda’yı arayıp tarağını evlerinde düşürdüğünü söyleyince, suç Ayşe’nin üstüne kalır. Ama Samet, onun yok yere suçlanmasına gönlü razı olmaz ve sabah kahvaltıda her şeyi ailesine itiraf eder. Hülya ve Samet, Ayşe’den özür diler. Sıra Yelda’ya gelince özür dilemek istemez. Rıza ise, yine öfke sorunu yaşar ve Muhsin beyin söylemesi üzerine doktora gider. Doktor antideprezan verir ve yeni bir başlangıç yapmasını ister. Rıza, eve gelirken Nazmiye’ye bir buket çiçek alır. Mahalleden utanarak eve gelip karısına verir.

Nazmiye, gündüz Rıza’yı kahvede de bulamayınca kendisini aldattığını zanneder ve büyük tartışma yaşanır. Tartışmanın üzerine Kerem’le Ayşe’de tartışarak eve gelir ve Kerem Ayşe’yi orada bırakır gider. Muhsin beyle Melehat konuşup çocukları barıştırmak için bir araya getirip öğüt verirler. Öğütten sonra ikili ailelerini üzmek istemezler. Kerem, Ceyda’yı yemeğe götürür ve Volkan da Ayşe’yi Ceyda’nın evine bırakır. Volkan güvenliği oyalarken Ayşe eve girer. Ama evin alarmı çalınca kaçarken güvenliklere yakalanır.

Afili Aşk 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Ayşe İle Kerem Bir Birlerine Yakınlaşmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler