Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Nejat Suna'nın Yüzünden Sakatlanıyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 6. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Nejat Suna’nın Yüzünden Sakatlanıyor!

Star Tv’nin sevilen aile dizisi Benim Tatlı Yalanım 6. yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nejat, Suna ve Kayra güzel bir tatile çıkarlar. Her şey çok güzel giderken  ikili birbirlerine yakınlaşmaya başlıyor. Nejat, Suna’nın güven testini geçiyor. Nejat Suna’nın yüzünden sakatlanıyor. Suna, hatasını telafi etmek için çırpınırken kendisini rolüne kaptırıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Nejat Suna’nın Yüzünden Sakatlanıyor!

Benim Tatlı Yalanım 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Suna’ya Nejat birlikte tatil keyfi yaşarken Suna’nın sakarlıkları yüzünden Nejat ayağından sakatlanıyor. Suna, Nejat’a yardım edeyim derken her şeyi eline yüzüne bulaştırıyor. Derginin kapak fotoğrafında Suna’nın da olduğunu abisi görüyor. Kapağı gören Volkan’da buna kimin izin verdiğini sorguluyor. Hande, Nejat’la ortaklığını bitirmek istiyor. Suna, Hande’ye Nejat’ın ona tam da ihtiyacı olduğunu zaman bunu neden yaptığını soruyor. Şevket’in eşi geri dönüyor.

İşte Benim Tatlı Yalanım 6. bölüm 2. fragmanı…

 

BENİM TATLI YALANIM 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Hande, Serkan’dan Aylin’in gece evde kalmadığını öğrenir. Kayra’nın duyacağı şekilde bunu Aylin’in yüzüne söyler. Kayra’yı inandırmak için Suna, o gece evde kalmak için babasından izin alır. Ama şartı Saniye’nin de onunla beraber kalması olur.

Nejat’ın iş yemeğine Suna’da katılır ve orada çok iyi karı kocayı oynarlar. İkili eve döndüklerinde Kayra, onlarla aynı yatakta yatmak ister. Nejat, Suna’nın kendisine sarılmış halde uyanır. Saniye ile Hayri, beraber eve gelecek konuklar için atıştırma hazırladıkları sırada Kayra, onlara annesi ve babasıyla birlikte uyuduklarını annesinin babasına ahtapot gibi sarıldığını söyler.

Gelen misafirlere çok güzel mutlu karı kocayı oynarlar ama Suna, nasıl tanıştığınız sorusuyla sıkışır. İkili mutfakta tartışırken konuşmaları duymaması gereken kişi duyar. Artık, ödülü alamayacağını düşünen Nejat, ortadan kaybolur. Suna ise kendisini affettirebilmek için Nejat’ı bulmak için Serkan’dan yardım ister. Serkan, Nejat’ın gizlendiği yere Suna’yı götürür. Yolda Serkan, Suna’ya Aylin olmadığını anladığını söyler.

Ödül günü geldiğinde Hande, hevesle Nejat’ı anlatan bir sunum hazırlar. Suna’da bir özür sunumu hazırlayıp Serkan’a verir. Serkan, Suna’nın yazdığı sunumu törende okur ve tüm salon etkilenir. Nejat, ödülü kazanmayı başarır. Nejat, çıkacak derginin kapağına kızıyla çekindiği fotoğrafın konmasını ister ama Suna’yla olan fotoğrafı koyarlar.

 Benim Tatlı Yalanım 6. Bölüm Fragmanı Geldi! Nejat Güven Testini Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler