Ana SayfaDedikoduErkenci Kuş Final Mi Yapacak?

İlgili Postlar

Erkenci Kuş Final Mi Yapacak?

Star Tv ekranlarının büyük bir hayran kitlesine sahip dizilerinden Erkenci Kuş 49. yeni bölümü ile 23 temmuz salı akşamı ekranlara gelecek. Dizinin son aylarda reytinglerinde büyük düşüş sergilemesi nedeniyle final yapmasına çok yakın olduğununa yönelik iddialar ve buna istinaden değerlendirmeler yapılmaktaydı. Dizinin 51. bölümde final yapacağı sosyal medyada konuşulmaya başladı. Erkenci Kuş final mi yapacak?

Salı Dizileri 2019

Erkenci Kuş Final Mi Yapacak?

Demet Özdemir ile Can Yaman ikilisinin büyük hayran kitlesi mevcut ve sırf diziyi bu ikiliyi bir arada görmek için izleyenler varken, senaryo hataları yüzünden final yapacak mı henüz net bir açıklama alınamadı. İddialara göre dizi 51. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek.

Bu iddialar sosyal medyada çalkalanması sonucunda dizinin yapımcısı Faruk Turgut’a bir açıklama yapılması için dizinin hayranları tarafından mesajlar yazılarak bu konuda bir açıklama yapması istenildi.Bu iddialar sonucunda dizinin müdavimleri büyük şok yaşıyor. Ülkemizde ve yurt dışında da büyük hayran kitlesi oluşan dizinin final yapacağı haberleri büyük bir şokla karşılandı.

ERKENCİ KUŞ 48. BÖLÜM ÖZETİ!

Sanem, gözünü hastanede açar açmaz hemen Can’ın nerede olduğunu sorar ve onun odasına koşar. Doktor, Can’ın kafasından darbe aldığı için her şeye hazırlıklı olmaları gerektiğini söyler. Can’ın başından bir an olsun ayrılmayan Sanem, Can’ın gözlerini açmasıyla ilk şokunu yaşar. Can, hastane odasındaki annesi babasını tanır. Ama Sanem’i hatırlamaz. Can’ın hafızasının yerine gelmesi için eski hayatına geri dönmesi gerektiğini öğrenen Sanem, eski şirketi faaliyete geçirmeye karar verir.

Can, şirkete gelmeden önce tüm ekibi toplar ve şirketi eski halinden daha iyi yerlere getireceklerini herkesin işinin başına geçerek çalışmaya başlamasını söyler. Büyük gaza gelen ekip işlerinin başına büyük bir şevkle dönerler. Can, şirkete döner ve tüm çalışanları tanır ama yine Sanem’i hatırlamaz. Menkıbe, Can’ın durumuna çok üzülür ve onun hafızasını yerine getirebilmek için bir karışım hazırlamaya başlar.

Sanem ile Cey Cey’in o karışımın Can’ın içmesini sağlamak için uğraşırlar ama başaramazlar. Sanem, Can’la yaşadığı aşkı kaleme almaya başlar. En sonunda yazdığı kitabı Can’a göstererek, ‘ Bu benim tek kitabım sende benim tek aşkımsın’ der.

Erkenci Kuş 49. Bölüm Ön İzleme Yayınlandı! Sanem’in Uğraşları Boşa Çıkmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler